Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Kompozit meme büyütmeyle daha doğal göğüsler

Kompozit meme büyütmeyle daha doğal göğüsler
 

güncel öztürk, göğüs büyütme, göğüs dikleştirme,


Kompozit meme büyütmeyle daha doğal göğüsler

Güzel göğüslere sahip olmak kadınları için çok önemlidir. Güzel göğüsler, psikolojik açıdan kadınları çok etkiler. Kendine olan güvenlerinin artmasını sağlar. Meme büyütme estetiği olan kadınların hepsi kendilerini daha mutlu hisseder. Meme büyütme estetiği, estetik cerrahinin en fazla uygulanan ve en gelişmiş tekniklerindendir. Göğüslerinizin hacminden ya da şeklinden memnun değilseniz siz de estetik cerrahinin size sunduğu imkanlardan faydalanabilirsiniz.

Göğüsleriniz küçük, asimetrik, hamilelik ya da doğum sonrası hacim kaybı gibi sorunları çözmek için doğal ve dolgun göğüslere sahip olmak için meme büyütme estetiğinden faydalanılır. Meme büyütme estetiği çeşitli yöntemler ile yapılabilir. Meme implantı, yağ ya da dolgu enjeksiyonu tekniğinden faydalanılabilir. Meme implantı ile birlikte özellikle mikro ve nano teknolojisi ile yağ enjeksiyonun da kombine bir şekilde bir arada yapılmasına kompozit meme estetiği denir. Cerrahi teknikler ile cerrahi olmayan tekniklerin bir arada kullanılması imkanını sunan bir prosedürdür.

Memenin boyutunda sizin istekleriniz çok önemli

Memenin yeni boyutunu belirlerken öncellikle sizin talepleriniz biz cerrahlar için çok önemli. Sonucun sizi mutlu etmesi estetik operasyonun en önemli aşamasıdır. Meme büyütmede boyut göğüs kafesi genişliği, boyun uzunluğu ya da kilosu önemli bir rol oynar. Operasyondan sonra sırt ve bel ağrısına neden olmayan ve vücudun geneli ile uyumlu ölçülere sahip olmalıdır.

Meme implantı ile göğüs büyütme kalıcı bir tekniktir. Bazı durumlarda var olan meme dokusu yetersiz olabilir. Bu gibi durumlarda implantın belli olmaması ve daha doğal görünmesi için yağ enjeksiyonu tekniğinden faydalanabilir. Mikro ya da nano yağ enjeksiyonları tekniğinden faydalanarak göğse yerleştirilen implantın daha doğal görünmesi sağlanabilir. Bu teknikte ortalama 1 saat içinde implant duruma göre kas altı ya da kas üstüne yerleştirilebilir. Ardından kişinin kendi vücudundan alınan yağ memeye enjekte edilir.

Kompozit meme büyütme estetiği yeterli meme dokusuna sahip olmayan ya da kilosu düşük kişilerde meme implantının konturlarının fazla belirgin bir hal alır. Bu da estetik olmayan bir görünüme neden olabilir. Bu durumda yağ enjeksiyonundan da yararlanmak çok daha doğal ve güzel göğüslere sahip olmanızı sağlar. Böylece meme büyütme estetiği sonrası doğal görünüme sahip olma imkanı çok daha yüksek olur. Alanında uzman bir estetik cerrahtan destek alarak size özel çok daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Sevgiyle kalın.

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..