Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '19

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Konak Konserleri Sürüyor

Antalya’da ilk kez geçen ay düzenlenmeye başlanan “Konak Konserleri” dizisi 12 Haziran’da yapılacak, “Tınının Büyüsünde” başlıklı konserle sürecek.

Antalya sanat yaşamına Re22 Kültür ve Sanat Evi tarafından kazandırılan bu konserler dizisi, sanat sezonunun sonlandığı yaz aylarında ayrı bir canlılık getirecek. Bu konserler dizisini hayata geçiren Re22 Kültür ve Sanat Evi ve Kauçuk Otel işletmecisi Rengin Ekmekçioğlu amacını şöyle özetliyor: “Re22 girişimince, Kaleiçi özelinde bilimsel ve sanatsal nitelikli kültürel etkinliklerin gelişmesine katkıda bulunmak!”

Kaleiçi’nde Kauçuk Otel içindeki Re22 Salonu’nda gerçekleştirilecek konserlerin Sanat Yönetmeni Ece İdil.  Proje Koordinatörlüğünü ise Kemancı Demet Emen üstleniyor bu etkinliğin. 12 Haziran’da gerçekleşecek “Tınının Büyüsünde” adlı konserde Flütist Utku Vargı ve Arpist Aslıhan Güngör görev alacakalar.

J.S.Bach, G.B.Pergolesi, F.Chopin, A.Hasselmann, M.Tournier, J.Massenet, J.Thomas, E.Bozza, A.Piazzolla, H.Stecmest ve G.Donizeeti eserlerinin seslendirileceği konserin başlama saati 20.00

 
Toplam blog
: 355
: 1099
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

1960 Ankara doğumlu bir Çankırılıyım. İşimin burada olması nedeniyle, Antalya'da yaşamaktayım. Ti..