Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ağustos '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Konsinye türü kadınlar/ erkekler

Konsinye türü kadınlar/ erkekler
 

Ismarlama kadınlar/erkekler, yani Komisyoncu satışı.

Bu tabir size biraz anormal gelecek . Fakat, nedense, günlük hayattaki aşkların, evliliklerin temelinde yatan, bu konsinye usulü tanışma değilmi dir?

Bir gün biri gelir, “filan yerde şöyle, şöyle bir kız/erkek var bir tanışsan, bir görüşsen, hemen alacak değilsin ya, oturup, konuşun, arkadaş olun, ilerisi ne gösterir belli olmaz” hani öylede sevimli söylerler ki sanki senin kırık yıllık dostun arkadaşın, canın ciğerin..

Böyle giriverir Komisyoncular: Aşk komisyoncuları, böyle tanımlarlar; konsinye kadınları/erkekleri.

Konsinye usulü aşklar yaşanır, hayatlarda…

Kimi, gelir, geçer…

Kimi takılır…

Kimi daha baştan bitirir…

Kimi oyuna gelir.

Kimi Kumara…

Şimdi bunların açılımına girersek şayet;

Kimi gelir geçer; tanışır, buluşur, sohbetini yapar, ama kimse kimsede iz bırakmaz, öylesine sıradan, basit, bir daha görse tanımayacağı bir iz’dir.

Kimi Takılır; Çünkü hoşlanmıştır, ilk aşk bu olsa gerek demiştir/yada iyi bir aile evladı demiştir. Hoşlanmak zorunda kalmıştır. Kiminin parası cezp etmiştir, kiminin itibarı, kiminin tipi, kiminin albenisi, mutlaka bir dahaki buluşma o an kararlaştırılır.

Kimi daha baştan görüşmeden, bitirir: Ya önceden tanıdığıysa, arkadaşının aşkı, yada daha önceden kendi bulduğu ama sonra ayrıldığı biridir.Yada kendi standartlarına ters bir durum vardır.Başlamadan biten love story durumu.

Kimi oyuna gelir; ambalajı sağlam tutmuşlarsa, iş işten geçince artık anlar oyuna geldiğini, bir tür komisyoncu hilesi yani.

Kimi kumara gelir;Komisyoncunun tanıştırdığı esas kız/oğlan yerine komisyoncu göz koymuştur.Esas kız/oğlan elage edilmiş, komisyoncu sevgiliniz olmuştur.Buda bir kumardır.Hele birde sevgiliyken, komisyoncu el koyduysa, yediğiniz en büyük kazıktır.

Konsinye usulü love story’leirn ne gelip götüreceği belli olmaz,

Kimine kavun, kimine kelek…

 
Toplam blog
: 359
: 1593
Kayıt tarihi
: 29.11.06
 
 

Deli-dolu, akıllı,  yalandan yere çamura yatan, normal değerlerde zekalı, esprili, şakacı, kendin..