Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '09

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Konsolos Green’den, Başkan Özcan’a veda ziyareti...

Konsolos Green’den, Başkan Özcan’a veda ziyareti...
 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan,Konsolos Green'e Mersin Büyükşehir belediyesi anısı takdim


ABD’nin Adana Konsolosu görevinden Moskova’ya görevlendirilen Konsolos Eric Green Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’a veda ziyaretinde bulundu.

Yeni görevine birkaç hafta içerisinde başlayacağını ve Adana’da bulunduğu 3 yıl içerisinde kendisine verdiği destekten ötürü Başkan Macit Özcan’a veda ziyaretinde bulunmak istediğini ifade eden Konsolos Green “Burada 3 yıl görev yapmak benim ve ailem için çok ilginç oldu. Mersin’de de tarihi yerler ve deniz kıyılarında yapmış olduğumuz ziyaretler unutulmaz bir anı oldu. Tayin olduğum Moskova soğuk bir yer. Eminim ki Türkiye ve Mersinle ilgili sıcak anılarımızı uzun süre muhafaza edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ise 3 seneden beri Adana’da görev yapan Green ile çeşitli münasebetler ile defalarca bir araya geldiklerini söyledi.

Kendisini birçok kez ziyarete gelen Konsolos Eric Green ile güzel bir arkadaşlık ve dostluk bağı kurduklarını belirten Başkan Macit Özcan “Çok sıcak, sevecen ve sempatik bir arkadaşımız. Kendisine yeni görev yeri Moskova’da başarılar diliyoruz. Umarım Türkiye’e Moskova’dan büyükelçi olarak döner” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Mersin büyükşehir belediye Başkanı Macit Özcan, Konsolos Eric Green'e üzerinde Büyükşehir Belediyesinin ambleminin bulunduğu porselen bir tabak hediye etti.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..