Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mayıs '14

 
Kategori
Haber
 

Köpüklere yatırdık; havuzlarda alladık pulladık, ısladık, güzelimize ulaştık.

Köpüklere yatırdık; havuzlarda alladık pulladık, ısladık, güzelimize ulaştık.
 

Finaller iki gün sonra bu otelde yapılacak.


 

 

          Akdeniz’de, “Güzellik kraliçeleri seçimi” mevsimi nihayet açıldı. Şimdi her yer güzel kaynıyor.

          Bunlardan  ilki de Antalya Belek Turizm bölgesinde, yapıldı. eğlenceli seçimlerle  derece alanlara hediyeleri verildi.

          Manavgat Emirhan 2 gün sonra yapılacak  Miss Eurasia Güzellik Yarışması'nın 18 finalisti, büyük final öncesi Serik- Belek turizm bölgesindeki Papillion Ayscha Otel'de düzenlenen köpük partisinde stres attı.

          Aralarında Belarus, Rusya, Kıbrıs, Estonya, İsrail, Kazakistan, Polonya, Sibirya, Slovenya, İspanya, Ukrayna, Ural, İtalya, Yunanistan gibi ülkelerden yarışmacıların bulunduğu finalistler, köpük partisi öncesinde otel adına düzenlenen güzellik yarışmasında jüri karşısına çıktı.

           Büyük finalin provası niteliğindeki yarışmada güzeller önce abiye elbiseyle havuz başında kurulan podyumda boy gösterdi. Ardından mayoyla jüri karşısına çıkan finalistler, güzellikleriyle dikkati çekti.

          Yarışma organizatörü F Ajans sahibi Fevziye Çalışkan'ın organize ettiği yarışmada, İtalyan güzeli Alina Lucashova, jürinin oylarıyla Papillion Ayscha güzeli seçildi.

          Ödül olarak Alina Lucashova'ya otelde 1 hafta tatil hediye edildi. Yarışmanın ardından güzeller otelin sahilinde düzenlenen köpük partisine katıldı

.

          Partide eğlenen güzeller objektiflere bol bol poz verdi, stres attı. Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Miss Eurasia finali, 3 Haziran'da Manavgat- Side'de yapılacak.

          Dünyada güzellik yarışmalarını Amerika’dan sonra Yeni Zelanda’da görkem kazanırken, 1932 yılında ilk Türkiye Dünya güzeli seçilen Keriman Halis,  hala unutulmamaktadır. 98 yaşında ölen Keriman Hanımın zamanından bu yana köprülerin altından çok sular geçti.

          Çeşitli organizasyonların çetrefilli müsabakalarının bazı nazı kabak tadı verdiği bu yarışmaların, bir disiplin altına alınması, öteden beri beklendiği halde, kimse  kılını kıpırdatmamaktadır. Tabi bunda moda dünyasının sanat dünyasının  rolü ve ağılığı var.

          Keriman Halisten önce de 1925 yılında İstanbul Melek Sinemasında güzellik yarışması düzenlendi.arışmayı aynı sinemada yer gösterici olarak çalışan Bayan Araksi Çetinyan kazanmıştır. Ancak basın olayı büyütmüş ve aleyhte yorumlar yazarak, Araksi Çetinyan'ın sinemada çalışan bir kişi olmasından ötürü kayırıldığını iddia etmiştir. Bunun üzerine yarışma yok sayılmıştır.

           İTALYAN ALİNA TUCASHOVA, PAPİLLİON AYSCHA GÜZELİ SEÇİLDİ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..