Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '12

 
Kategori
Basketbol
 

Kör istediği bir göz, Ergin Ataman verdi üç göz ( Beşiktaş Basketbol Takımı)

Kör istediği bir göz, Ergin Ataman verdi üç göz ( Beşiktaş Basketbol Takımı)
 

Beşiktaş basketbol takımına bu sene sihirli bir değnek değdi. Beşiktaş taraftarı hiç bu kadar rahat maçlar izlelememiştir. Eurolig temsilcileri Fenerbahçe, Galatasaray ve Anadolu Efes' i yıl içinde defalarca yendi. Efes' e karşı çok ezici bir üstünlük sağladı. 90' lı yıllarda Efes Pilsen' in başarısıyla büyümüş biri olarak şuanki durum tarif edilemez. 2011-2012 sezonu sonunda alabileceği tüm kupaları alarak efsane yazdı tarihine Beşiktaş. Bugüne kadar sadece 1974-75 senesinde bir lig şampiyonluğu bulunan takım, 3. kupayı da alarak, daha önce Efes Pilsen' e ait olan bu başarıyı egale etti.

1983 doğumlu biri olarak daha önce hiç kupa görmemiştim. Ama diğer rakibimiz gibi başka bir takımla birleşerek kupa almak da pek istediğim bir durum değildi. Belki bir ümit olur diye 1995 yılında Beşiktaş dergisine bir yazı yazmıştım. İstediğim sadece bir hamleydi.2011 yılına geldiğimizde hala kupasız sezonlara devam ederken 2012 Mart ayı doğumlu yeğenimin, anne karnında geçirdiği zaman dahil 3 kupa görmesi mücize değilde nedir?

Önümüzde seneyi iple çekiyorum ve kombine almayı düşünüyorum. Kim bilir belki Jack Nicholsan gibi en önden maç izlemek ve Çarşı' nın içinde o kargaşayı solumak tercihim olabilir. Tek bildiğim 1-2 saat içinde tüm final serisi maç biletlerini tüketen taraftarımızın da Eurolig' de de takımı yalnız bırakmayacağıdır. Çok eminimki seneye basketbol gerçek tribün şovu görecek ve desibel rekorları kırılacak. Final ve yarı final serilerini tribünden izleyen biri olarak bunları fanatizmden değil gördüğüm için iletiyorum. Futboldan sonra yüzümüzü gülderen Beşiktaş basketbol takımına Euro Challange, Türkiye Kupası ve Lig Kupasından dolayı teşekkürler...

http://emirergin.blogspot.com

 
Toplam blog
: 56
: 1239
Kayıt tarihi
: 14.11.11
 
 

30 ülke ve yüzlerce şehir gezisi için tatiliyet İstanbul Üniversitesi Arkeoloji ve Tarih bölümü, ..