Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Erciyes Üniversitesi Elektronik Mühendisliği mezunu. Bir süre piyasada çalıştıktan sonra kendi şirketini kurdu. İnternet sektöründe web tasarımı ve programlama yapıyor.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kırık kalpler durağında- Candan Erçetin

Benim de o "candan" konuyla ilgili bir yazım var. Okumak isterseniz blog.milliyet.com.tr/Kirik_kalpler_duraginda/Blog/?BlogNo=220165

23 Aralık 2009 11:48
Cahil cesareti

Bir gün bir sinek bir su birikintisinin üstünde salınan bir kibrit çöpü görür ve ve o kibrit çöpünün üstüne konarak bağırmaya başlar: "Bu okyanusların hakimi benim!" diye. Oysa okyanusun nasıl birşey olduğunu bilen biri onun sadece su birikintisi olduğunu bilir. Bir gün, okuma yazma bilmeyen bir teyzeden hem de, bir cümle duymuştum ve çok hoşuma gitmişti. "Boş başak başını kaldırır kızanım, dolu başak boynunu büker" demişti. Sanırım bu durumu en iyi özetleyebilen cümlelerden biri de bu. Ha bir de kıyas noktası durumu var böyle durumlarda kıyasladığınız alan olayı. Mesela kentin en iyisi olmak gibi. Ki bu tür kıyaslamalar genellikle ölümcüldür, mesleki anlamda ölürsün. Kentin en iyi doktoru, bölgenin en iyi doktoru, ülkenin en iyi doktoru derken sonra birisi gelir bu sokağın en iyi doktoru deyiverir :))

12 Aralık 2009 02:28
Kafası kesik kaz

keneden ölenler oldu, kuş giribinden bir sürü hayvan itlaf edildi, vs vs hiçbir tedbir aınmadı da. BUgün normal giripten ölen sayısı domuz gribinden çok çok fazlayken 40 mlyon aşıyı alırken ne tetikleyici oldu acaba? Bu işten voliyi vuran kim acaba? ve tetiklemenin başında acab içinde "domuz" kelimesi geçmesi mi?

22 Ekim 2009 17:45
 
Toplam blog
: 6
: 13554
Kayıt tarihi
: 08.07.09