Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 yıldır eğitimle uğraşıyorum. Ülkemin tüm insanlarını eğitmek yaşam amacımız oldu. Biz öğretmenler etrafını aydınlatarak eriyip yok olduk maallesef. Bize tüm iktidarlar kendilerine karşı ve suçlu muamelesi yaptı. Neden acaba. Çünkü sadece bizden korktular. Söylediklerinin yanlış olduğunu sadece bizim bileceğimizi biliyorlardı ..

Devamı
 
 
KEY-Asgari ücret hesabı ayrıntıları

Tebrikler, çok güzel hesaplanmış, ancak bu kadar zaman ellerinde tuttukları bu paraların neması olması gerekmez mi? Yani 1987 yılındaki bu günkü değeri 1309 YTL olan bir paranın o günden bu güne kadar geçen zaman zarfındaki neması da hesaplanıp ödenmelidir. Eğer gerçekten insanların KEY lerini ödüyoruz diye ortaya çıkıyorlar ise ve bununla kamu oyunu bu kadar meşgul ediyorlarsa doğru oürüst yapmalıdırlar. Yapamıyacaklarsa da hiç ortaya çıkmıyacaklardı. Zaten unutmuştuk. Yani devlet benim 1987 yılında bu günkü değerdeki 1309 YTL mi almış ve aradan 21 yıl geçtikten sonra yine al sana 1309 YTL diyorsa bile hakkımı gasp ediyor demektir. Kaldı ki çoğu kişiye hiç bir şey ödememiş ve itiraz et demiştir. Ödediklerine de sizinde heseplayıp gösterdiğiniz gibi dalga geçecek bir değer vermiştir. Acilen Ankara'daki yetkililer halktan özür dileyerek daha ciddi ve devlete yakışır bir çalışma içine girmelidir.

06 Ağustos 2008 09:55
Eskiye Özlem

Sevgili Nilgün, böyle hitap ediyorum, çünkü hem yaşıtız, hemde cümlelerinden sevgi dolu biri olduğun anlaşılıyor. Yazını bir anımla yorumlamak istiyorum. Öğretmen Okulu son sınıftayız sanırım. Sınıf arkadaşlarımızla yemekte, bahçede, yatakhanede kısacası her ortamda birlikteyiz. Böyle özel günlerde birbirimizi canlı canlı kutlardık ama gene de çarşıdaki postaneden herkes herkese kart gönderirdi. Sonra bu kartlardaki görsel objelerden kim kime ne demek istemiş diye uzunca bir süre kafa yorardık. Birde kız arkadaşına yada erkek arkadaşına yüz yüze ifade edemediğin duyguları yansıtması açısından biz Anadolu çocuklarının vazgeçilmeziydi kartpostallar. Evet teknoloji çok şey sundu bizlere ama çok şey de aldı maalesef. Sana kızınla birlikte kartpostal gibi bir yaşam dilerim. Şimdi orta yaş mıyız biz. Hay ağzına sağlık. Sevgiyle kal...

03 Ocak 2008 10:18
 
Toplam blog
: 3
: 451
Kayıt tarihi
: 04.07.06