Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

Korkulan olmadı! | Pis Yedili yine zirvede!

Korkulan olmadı! | Pis Yedili yine zirvede!
 

Show Tv'nin demirbaş dizisi Pis Yedili yoluna tüm hızıyla devam ediyor.. Dün akşam 80.bölümü yayınlanan dizi son sürat hikayesini sürdürüyor..

Daha önce yazdığımız yazılarda Pis Yedili'nin kaybettiği daha doğrusu diziden ayrılan oyuncuları sayesinde bir düşüş olabileceğini söylemiştim..

Daha önce kadrosundan Özge Özberk ve Murat Arkın, Adanalı Almanca öğretmeni rolünü oynayan Hande Katipoğlu 55.bölümde ), Canburger rolünü oynayan Uraz Kaygılaroğlu ve son olarak dizinin başrolü Bayrampaşalı rolünü oynayan Kadir Doğulu diziden ayrılmıştı.. Dizi kadrosuna Bayrampaşalı'nın kuzeni Ceyhun rolüyle Ümit Kantarcılar, Rüzgar rolüyle Melih Selçuk, Makedonya'dan öğrenci değişim programıyla gelen Bertan rolüyle Makedonyalı şarkıcı Bertan Asllani, Dilkopat'ın sevgilisi olan Etkin rolüyle Alican Altun katılmıştı..

Ama baktık gördük ki ufak bir bocalama olsa da dizi hala reyting sıralamasından en kötü 3. oluyor.. Total'de 3 haftadır 1. olan dizi bizi yalanlar şekilde iyi gidiyor..

Hayranlarının desteğiyle iyice fenomen haline gelen dizi, Show Tv'nin günde 3 saat tekrarını verme ısrarı yüzünden de sevildi bence.. Daha doğrusu alışıldı.. Artık hangisi yeni hangisi tekrar bölümü karıştırsak da dizinin yenisi de eskisi de izleniyor..

Pis Yedili'yi verdiği bu '' yıkılmadım ayaktayım'' mesajından dolayı kutluyorum.. 18'inden itibaren karşısına Muhteşem Yüzyıl'ın ve Merhamet dizilerinin de geleceğini ve rekabetin iyice kızışacağını da hatırlatayım..

 

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..