Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Nisan '16

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Korkulara elveda, mutluluğa merhaba

Korkulara elveda, mutluluğa merhaba
 

Korkulara Elveda, Mutluluğa Merhaba
 
Topluluk karşısında konuşmak sizi ürkütüyor mu? Bebek sahibi olma fikri bile sizi strese mi sokuyor? Fobileriniz var mı? Doğumdan mı korkuyorsunuz? İşinizi kaybetme endişeniz mi var? Bu gibi korkuları taşıyorsanız Access tekniği tam size göre…
 
Birçok insan bu ve benzeri korkuları yaşıyor. Ancak nasıl baş edeceğini bilemiyor. Çünkü korkularının kaynağını bilmiyor. Peki, bu hislerden ve korkulardan kurtulmak ister misiniz? Yanıtınız evet ise Bilince Erişim’in kurucusu Farkındalık Danışmanı Canan Bekdik’in Access tekniği ile söylediklerine kulak vermenizde fayda var.
 
Access ile yargılardan kurtulun
 
Access, sizin şimdiye kadar değiştiremediğiniz herhangi bir şeyi kolayca değiştirmenize ve yaratmayı arzuladığınız her şeyi farklı ve daha kolay bir yolla yaratmanızı sağlayacak araçlar topluluğu ve teknikleridir.
 
Farkındalık Danışmanı Bekdik şöyle diyor: “Doğduğumuz andan itibaren ebeveynlerimiz, yakınlarımız, öğretmenlerimiz tarafından aslında size ait olmayan çeşitli yargılarla donatılırız. Böylece, kendi gerçeğimizi ve aslında kim olduğumuzu unuturuz. İşte Access, bu kısıtlamaları temizleme şansı verir. Bedeninizi ve sizi herhangi bir şey hakkında kısıtlamakta olan sahip olduğunuz tüm düşünceleri, fikirleri, davranışları, kararları ve inançları bırakmanızı başlatan bir beden uygulamasıdır. Bu uygulama ile bilgisayar ana belleğindeki dosyaları silmek gibi sizi tamamen yeni bir yaratıma ve alıp kabul etmeye olanak sağlayacak olan alan hazır hale gelir. Access birçok alanda katkı yarattığı gibi korkuların giderilmesine de yardımcı olur.”
 
Geriye dönüş yok
 
Accessişini kaybetme korkusu yaşayana da, köpek fobisi olanlara da, doğumdan korkanlara da uygulanabiliyor. Ve altta yatan çok ciddi bir fiziksel sorun yoksa, yaşanan sorunun temelinde bir korku söz konusu ise başarılı sonuçlar elde ediliyor. Canan Bekdik şöyle diyor: “Bu uygulamadan sonra asla geriye dönüş söz konusu değildir. Bu bir temizleme işlemidir ve bu temizleme işleminin akabinde kişiler yaşamlarında yeni seçimler yaparlar. Farkındalıkları arttığı için hayatlarındaki olaylar, ilişkiler pozitif yönde değişim göstermeye başlar. Kısacası kendilerini bloke eden geçmiş tecrübelerinin etkisini bir kenara bırakarak yenilerine kucak açarlar. Aslında olumlu yönde değişen her şeyi yine kendileri yapmış olurlar.”       
 
 
Toplam blog
: 12
: 2116
Kayıt tarihi
: 11.09.13
 
 

Merhabalar ben Özge; Anadolu üniversite.Radyo ve televizyon programcılığı 2.sınıf öğrencisiyim. B..