Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Korkuyorum

Korkuyorum
 

KORKUYORUM


Galatasaray gene bir Pazar akşamında Ali Sami Yen’de çıktığı maçı ilk 15 dakika’da ki futboluyla kazanmayı bildi. Evet 15 dakika’da kazandı ama 75 dakika yattı. Bence kimse skora aldanmasın. Galatasaray dün Antep’i 6-1, 7-1 bile yenebilirdi. Çünkü Galatasaray’ın pozisyona girmede bir sıkıntısı yok. Galatasaray’ı sıkıntısı saldırgan ve mücadeleci bir orta saha’sının olmaması...

Elbette bu problemi Skibbe’de görüyor. Ama ne yazıkki bu stildeki orta saha oyuncuları(Linderoth, Barış ve Mehmet Topal) sakat oldukları için pek de yapabileceği bir şey yok. Bir an önce bu 3 isimden en az birinin iyileşmesi lazım. Peki tek problem burada mı? Elbette ki hayır.

Mesela Defans... Benim maçı izlerken saydığım 4 pozisyonda hemde ceza sahası içinde 3 Galatasaray’lı 1 Antep’li olmasına rağmen hava toplarını hep tek başına olan Antep’liler kazandı. Sizce burada bir tuhaflık yokmu? Ayrıca skor 2-0 falan değilken 2-1 iken bu pozisyonları verdiler.

Galatasaray’ın sorunları bence önemli sorunlar...

Korkulacak sorunlar....

Allah korusun yarın birgün orta sahası makine gibi işleyen bir takım çıkar karşımıza... Bu sefer 15 dakika’da 2 gol atan değil, 15 dakika’da 3 gol yiyen taraf oluruz.

 
Toplam blog
: 12
: 446
Kayıt tarihi
: 11.08.08
 
 

İnsanın kendini anlatması için önce kendini tanıması gerekir. 22 yaşında, bilgisayar bölümünü okuyan..