Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '07

     
    Kategori
    Güncel
     

    Körler ülkesi

    Acaba ülkemizde neler olduğunu görmek bu kadar mı zor ? Siyasi bir partinin genel başkanı ağzına geldiği gibi konuşabiliyor, istediği gibi askerlikten kaçabiliyor ve bu ancak adam parti başkanı olunca ortaya çıkıyor. Bir siyasi parti üyesi bayanın eşinin terörist olduğu kendisinin benzer bir kampta eğitim gördüğü ancak milletvekili olunca anlaşılabiliyor.

    Normal bir vatandaş askerlikten kaçmaya kalksa başına neler gelebilir diye düşünmeden edemiyor insan. Ya da şöyle bir soru geliyor insanın aklına ; acaba bu siyasi partinin kaç üyesi ve kaç terör örgütü sempatizanı daha askerden kaçmak için sahte çürük raporu aldı ? Şehitlerimiz için ağlarken bunları da düşünelim.

    Bir garip düşünce de şudur ki : Adından bile iğrendiğim bu siyasi parti üyesi vekillerin böyle gözönünde olmasını belki de planlı olarak istenmektedir. Amaç partiyi bir şekilde kapattırıp "-İşte bakın bize siyaset yaptırmadılar" deyip terör örgütüne azalan desteği arttırmak olabilir. Eğer bu oyuna gelinmez ise özerklik gibi federe bölge gibi isteklerini daha da yüksek sesle dillendirerek Avrupalı ve Amerikan dostlarının da desteği ile Ülkemizi köşeye sıkıştırma çabaları arttırmak da olabilir. Umarım ki Türkiye bu ikili oyunu bozar. Bunun da çaresi daha çok çalışarak daha güçlü bir ülke haline gelmemizle mümkün olacaktır.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 301
    Kayıt tarihi
    : 13.11.07
     
     

    30 yaşındayım evliyim. 4 yaşında bir oğlum var. Bir kamu kurumunda teknik personelim. Hayata farklı ..