Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

sufi-su /Emel Yeşilkayalı

http://blog.milliyet.com.tr/sufi-su

17 Mayıs '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Koruyucu Aile Şenliğine Davet

Koruyucu Aile Şenliğine Davet
 

Netten alıntı


İzmir'de 22 Mayıs Cuma günü Koruyucu Aile Şenliği başlıyor. İki gün sürecek Şenlik, Devlet Başkanı Selma Aliye Kavaf'ın katılımıyla, 22 Mayıs Cuma günü saat 10.30'da Fuar'ın 9 Eylül (Basmane) kapısından başlayacak, Cumhuriyet meydanı'nda çelenk sunumu ile sonlanacak yürüyüşle açılacak. Yürüyüşe, Türkiye'nin dört bir yanından koruyucu aileler ve koruyucu aile yanındaki çocukların yanı sıra, eski Devlet Bakanlarından İmren Aykut, sinema ve ses sanatçısı Yavuz Bingöl, eski Türkiye mankenler kraliçesi Tuğçe Güder ve Var mısın Yok musun yarışması ile ünlenen ve yetiştirme yurtlarında büyüyen Nursel Ergin'in de katılımı bekleniyor. 

Sivil toplum örgütlerinin de destek verdiği şenliğin amacı, koruyucu aileleğin tanıtılması, yaygınlaştırılması ve doğru anlaşılması. 

Şenlik kapsamında, aynı gün koruyucu aileler ve bu hizmet alanında çalışanların katılacağı vapurla körfez gezisinin ardından, yalnızca koruyucu ailelerin katılacağı ve Karşıyaka Çocuk Yuvası'nda düzenlenecek bir öğle yemeği verilecek. Yemekte ünlü sanatçı Okay Temiz'in ve yuva çocuklarının gösterileri gerçekleşecek. 

İzmir Valisi Cahit Kıraç'ın Balçova Termal Otel'de Devlet Bakanı Sn. Selma Aliye KAVAF onuruna verdiği ve koruyucu aileler ile sosyal hizmet çalışanlarının da katılacağı akşam yemeğinin ardından, Ahmet Adnan Saygun Konser Salonunda İzmir Devlet Senfoni Orkestrasının konseri gerçekleşecek. 

Şenlik 23 Mayıs Cumartesi günü Buca Hancı Piknik alanında düzenlenecek piknik ile son bulacak. 

İzmir İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü şenlik yürüyüşüne tüm İzmir halkının katılımını bekliyor. Destek vermenizi ümit ediyorum. 

Sevgiyle, sağlıcakla kalın... 

 
Toplam blog
: 76
: 1567
Kayıt tarihi
: 28.03.09
 
 

Merhaba, ben sufi-su. Sosyal hizmet uzmanıyım. Yıllarca korunmaya muhtaç çocuk çocuklar, koruyucu..