Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '15

 
Kategori
Teknoloji
 

Koş Instagrammer koş: Instagrama kolaj geldi!

Koş Instagrammer koş: Instagrama kolaj geldi!
 

Görsel İnstagramdan alınmıştır


Her gün farklı yeniliklere uyanmamızı sağlayan teknolojiyle yaşar olduk. Akıllı telefonumuzun güncellemeleri bitmiyor. Bugün  "en iyi instagram kolaj uygulamaları" başlığıyla bir yazı yazmayı planlamıştım. Yazıyı yayınlayamadan Instagram, kendi resmi hesabından "Layout from Instagram" uygulamasını yayınladığını duyurdu. Bu uygulamayla akıllı telefonunuzda var olan birçok fotoğraf uygulamasının yapabildiği kolaj çalışmalarını yapabiliyorsunuz.
 
Uygulamayı hemen indirdim. Ve ne kadar basit olduğunu söylemem lazım. Uygulama için hesap girişi üyelik vb gerekmiyor. Ayrıca fotoğrafları tümü, yüzler, son eklenenler gibi ayrı ayrı görebiliyorsunuz. Yani selfie çekmeyi seviyorsanız fotoğraflar ayrı klasörde ve seçiminiz kolaylaşıyor.
 
Photo Booth özelliği ile uygulama belirli saniye aralıklarla selfie görüntünüzü alırken, bu görüntüleri kolaj yapıp hızlıca Instagram'a atabiliyorsunuz.
 
Uygulamanın tek kötü yanı şimdilik sadece iOS platformunda çalışıyor olması. Yani iPhone'u olan an itibariyle uygulamayı telefonuna indirebiliyor. Zaten App Store'a girdiğiniz de popüler uygulamalarda ilk sırada yer alıyordu ben indirirken :)
 
Kolajınız bol olsun
 
YSM
 
Toplam blog
: 127
: 121
Kayıt tarihi
: 25.03.15
 
 

1971 Çanakkale doğumlu, İstanbul'da yaşıyor. Melis, Maya Su ve Mira'nın annesi. Uzun yıllar sağlı..