Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '07

 
Kategori
Siyaset
 

Köşk'ü Erdoğan Yönetir mi?

Köşk'ü Erdoğan Yönetir mi?
 

Sayın Erdoğan'dan bir önceki Başbakanı hatırlayın, kimdi? Eminim Sayın Bülent Ecevit diyenler de olmuştur ama cevap Sayın Abdullah GÜL'dür. Erdoğan meclise geldiğinde sanki buyrun koltuğuma oturun dercesine başbakanlığı Erdoğan'a devretmiştir. Şimdi bu çerçeve içersinde yazımı okuyunuz:
14 Nisan 2007 Ankara ve bugün 28 Nisan 2007 İstanbul. Erdoğan'a hayır mitinglerinin mesajlarının yerlerine nasıl ulaştığı ortada. Bunu herkes kendine göre yorumluyor tabi haklı olarak. Sonuçta Erdoğan Köşk için aday olmadı, ama bu gelecekte de aday olmayacak demek değil! Bunun yanında yine AKP den olan bir vekil Köşke aday oldu.

Görünen köy klavuz istemez, Gül bir şekilde Cumhurbaşkanı olacak ve kendine göre vazifesini en iyi biçimde yerine getirmeye çalışacak bundan hiç birimizin şüphesi yok. Ne var ki Gül köşkdeyken geçmişte yaşanan olaylar yeniden zuhur eder mi? Fiilen ve resmen olmasa da başbakanlık koltuğu gibi cumhurbaşkanlığı koltuğu devredilir mi? Bence Gül'ün eşi hanımefendinin başının örtüsünden ziyade bu konunun üzerine yoğunlaşsak daha iyi olmaz mı?

 
Toplam blog
: 22
: 6099
Kayıt tarihi
: 11.02.07
 
 

Hayata erken başlamış sayılmam ama hayat buz gibi yatakhanede aç karnına sabahlamak sayılmazsa ya da..