Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '16

 
Kategori
Sinema
 

Köstebekgiller dünyada marka ve galamız...

Köstebekgiller dünyada marka ve galamız...
 

Köstebekgiller yine sevimli kadrosu ve tüm coşkusuyla  “Köstebekgiller 2-Gölge’nin Tılsımı Taurus AVM Cinemarine Sinemalarında kara kışa soğuğa rağmen Muhteşem bir gala gecesinde Ankara'nın üst düzey yetkilileri, çocuklarımız ve köstebekgiller hayranları ile açılışı yaptı.

Köstebekgiller aileye, doğa sevgisine önem veren Türk aile yapısına uygun bir film ilk yapıma göre daha aksiyonlu ve hızlı bir film olmuş. Kötü karekterlerinin bile sevimli olduğu eğlendirerek güzellikleri, doğayı sevdiren büyüklerinde zevkle izlediği  bir film köstebekgiller.

Başrol oyuncularından İnci Türkay, “Çocuklara yatırım yapılmasını çok istiyorum. Ne çocuk programı, ne çocuklara yönelik eğitim programları hakikaten iyice bırakıldı, hiçbir kanal buna önem vermiyor artık. Çocuk tiyatroları desteklensin, çocuk filmleri yapılsın istiyorum. Onların hayal dünyaları beslendikçe, vizyonları büyüdükçe ülkede gelişecek iyi bir yere gelecek. İstediğimiz şey desteklenmek” diye konuştu.

Arzum Film Animasyonun sahibi ve Filmin yapımcısı; Arzu Oduncu İmamoğlu ise; “İkinci filmin kendisini çok heyecanlandırdığını, kısa bir sürede yaptığımız animasyonlarla kalitemiz ve dünya ile yarışacak düzeyde üstelik biz kendi imkanlarımızla bu kadarını başarabildik.

Köstebekgiller II bitti şimdi üçüncüsünün heyecanı başladı. Köstebekgiller, çocuklara yapılmış bir animasyon çizgi film ancak bizim zaten vurgulamak istediğimiz şey büyüklere saygıyı, yaşlılara yani DÜYADER’in felsefesi ile “genç büyüklerimize” saygıyı vurgulamak olduğu için bu ailenin içinde,  köstan amcayı, dedeyi, anneyi, kardeşleri görüyoruz.  O yüzden yaşlılar başımızın tacı, çocuklarımızı küçüklükten itibaren bu değerlerle büyütmeliyiz. Çocuklarımıza bu saygı ve sevgiyi aşılamalıyız. Köstebekgiller III DÜYADER ve DÜMADER ile çok daha yeni projelerle yine çocuklarımızla, genç büyüklerimizle bir arada olacağız” dedi.

Buradan özellikle yapımcılara ve televizyon programlarına sesleniyoruz. Diyoruz ki, çocuklarımıza yönelik eğitici, öğretici programlara lütfen sıcak bakın. Neden mi? Çünkü onlar bizim geleceğimiz.

Köstebekgiller Ailesi

Yönetmenliğini; Kudret Sabancı yaptı. Oyuncular; İnci Türkay, Reyhan Asena Keskinci, Yiğit Eğe Yazar, Janset, Ali Nuri Türkoğlu, Öznur Serçeler, Ayla Algan’dan oluşan kıpır kıpır keyifli bir ekip.

Köstosun: Yavuz Seçkin, Boyo, Mustafa Oral, Süslü; Gizem Gülen, Kösteban; Sabanur Aksoy.

 
Toplam blog
: 439
: 512
Kayıt tarihi
: 04.02.09
 
 

Lisansını Anadolu Üniversitesi/ İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi/ Sosyoloji Bölümlerinde “O..