Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Temmuz '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Kot ceket giyebileceğiniz 7 farklı seçenek

Kot ceket giyebileceğiniz 7 farklı seçenek
 

Bahar aylarında ya da serin yaz akşamlarında, acaba üşürmüyüm diye düşündüğümüz anlarda, imdadımıza koşan, her kombinize uyum sağlayabilen parçalardan birisi olan ve asla modası geçmeyen kot ceketler oluyor. Her sezon markaların koleksiyonlarında en az bir tane modeline rastlamamızın mümkün olduğu kot ceketler2014 ilkbahar-yaz sezonunda, incelediğim konulardan biri oldu. Kombinlerimize renk katan kot ceketlerle nasıl farklı ve uyum içersinde kombinler yaratabiliriz, bir bakalım.

 

1- MİNİ BİR ELBİSEYLE

Bahar aylarında ve tabi ki yazın giymekten vazgeçemediğiniz, renkli, cıvıl cıvıl mini elbisenizle kot ceketiniz oldukça uyumlu bir kombin yaratacaktır.

 

Yazlık mini elbise ve kot ceket kombini

 

2- MAKSİ BİR ELBİSEYLE

Maksi eteklerin ve elbiselerin çok tercih edildiği güneşli bahar günlerinde ya da yaz akşamlarında üşümemek için ve tarz bir görüntü elde edebilmek için, üzerinize yine kot ceketinizi alabilirsiniz.

 

Maksi elbise - kot ceket kombin

 

3- ETEKLE

Mini, midi veya maksi eteğinizle şık kombinler oluştururken, kot ceketiniz stilinize harika bir hava katacaktır. Özellikle kalem, dantel, şifon ve pileli eteklerin çok trend olduğu bu sezon, kot ceketinizle bir kombin yapmayı deneyebilirsiniz.

 

Etek ve kot ceket kombini

 

4- KUMAŞ PANTOLONLA

Kumaş pantolonunuzun kesimi klasik de olsa, spor da olsa farketmez, her türlü kumaş pantolon seçimiyle kombinleyeceğiniz kot ceketinizle farklı bir duruş sergileyebilirsiniz.

 

Kumaş pantolon ve kot ceket kombini

 

5- JEANLE

Geçen sezon çok konuşulan trendlerden biri olan denim to denim, bu sezonda hala etkisini sürdürmekte. Genellikle denim gömlekle jean kombinine rastlasakta, aslında bahar aylarında kot bir ceketle de bu trendi yakalayabilirsiniz.

 

Jean ve kot ceket kombini - denim to denim

 

6- SKINNY VE TUNİKLE

Her ne kadar boyfriend jeanler bu sezon skinnylerin önüne geçtiyse de, hala skinnyden vazgeçemeyenler için bu kombin güzel bir alternatif oluşturuyor. Uzun bir gömlekle veya tunikle giyeceğiniz skinny pantolonunuz ve serin bahar günlerinde ya da yaz akşamlarında yanınıza alacağınız kot ceketiniz size cool bir görüntü katacaktır.

 

Skinny ve kot ceket kombini

 

7- ŞORTLA

İşte yaz aylarının en güzel, en rahat stili. Bir şort, bir t-shirt ve kot ceketle oldukça rahat ve trendy olacaksınız.

 

Şort ve kot ceket kombini

 
 

Trendlerle ve stil önerileriyle ilgili yazılarımın devamını Pimood ta bulabilirsiniz.

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..