Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '13

 
Kategori
Sinema
 

Kötü kalpli Pamuk Prenses geliyor

Kötü kalpli Pamuk Prenses geliyor
 

Alacakaranlık-Twilight serisinin ünlü oyuncusu Kristen Stewart'ın rol alacağı Pamuk Prenses ve Avcı filminin ikincisinde masum prensesin kötü bir kimliğe bürünmesi bekleniyor.
Hollywoodlife sitesinin haberine göre, Pamuk Prenses ve Avcı-Snow White and The Huntsman filminin senaristi David Koepp, yeni hikayeye ilişkin ipuçları verdi.
Pamuk Prenses masalına farklı bir yorum getiren hikayede Charlize Theron'ın canlandırdığı kötü kalpli üvey anne mağlup olunca, Kristen Stewart'ın canlandırdığı Pamuk Prenses için yeni bir dönem başlayacak. Hikayede yeni bir kötü karakter olacağı söylentisi ulaşırken, The Iceman adlı filmin prömiyerinde konuşan senarist Koepp, bu yeni kötünün seyircinin burnunun dibinde olduğunu fısıldadı.
David Koepp, "Bu yeni bir İmparator Dönüyor (Yıldız Savaşları serisinden yapım) olacak. Bence hikayenin doğal bir uzantısı olarak ortaya çıkacak gelişme çok çok iyi bir fikir olacak. Pamuk Prenses artık bir kraliçe. Ve ayna da hala orada. Demek ki bizim masum küçük prensesimiz için bu iyi bir işaret değil'' dedi.
Koepp'in bu anlattıkları ''karanlık bir güce sahip olan'' ayna ile ya Pamuk Prenses'in mücadele edeceği ya da onun kötü gücüne kapılacağı anlamına geliyor. İlk bölümde tam bir savaşçıya dönüşen Pamuk Prenses'in ikinci filmde tıpkı kraliçe gibi kötü bir karaktere dönüşebileceği de kuvvetle muhtemel görünüyor.
David Koepp, filmin bir üçleme olup olmayacağının sorulması üzerine de, ''Evet daha da sürebilir. Üçüncü film için de bir sürü fikrimiz var'' sözleriyle üçlemeye yeşil ışık yaktı.

 
Toplam blog
: 90
: 2229
Kayıt tarihi
: 05.02.13
 
 

Yaşamın her anına renkli gözlükle bakacak Seyirci Kedimiz... Kimi zaman oyunlarını binbir güçlükl..