Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '15

 
Kategori
Güncel
 

Kötülüklerin sonuna çare

Kötülüklerin sonuna çare
 

ŞEYTANIN RESMİ


Emekli maaşlarının devlete hiç yük olmadan yükseltilebilmesi için yazdığım blog yazısındaki önerimin, aslında dünya üzerindeki neredeyse tüm pisliklerin temizlenmesine katkıda bulunacak bir çözüm olabileceğini iddia ediyorum.

Soygun, hırsızlık, gasp, uyuşturucu ticareti, rüşvet, haksız kazanç, vergi kaçakçılığı ve bunlar gibi akla gelmeyen bir çok kara para suçunun önüne geçebilmenin tek yolu, bu eylemler ile ulaşılmak istenen paranın ortadan kaldırılmasıyla mümkün olacaktır. 

Çağımızda teknolojik gelişimi, paranın nakit olarak kullanımına gerek kalmaksızın her türlü ödeme, mal ve hizmet satın almanın imkanlarına olanak verirken maaş, ücret, hizmet karşılığı hiç bir bedelin nakit para olmasına ihtiyaç kalmamıştır. 

Herkesin birleştirilmiş kimlik ve hesap kartları ile çok kolay uygulanabilecek bu sayede hiç kimsenin yasa dışı yoldan para kazanmasına olanak tanımayacak bu önerimin tek sıkıntısı emek karşılığı kazançları ile yaşamaya çalışanların, toplumda haksız kazanç ve karapara kazananlardan daha güçsüz olan konumlarıdır.

Saygılar

Nusret Atayman

 
Toplam blog
: 88
: 265
Kayıt tarihi
: 14.10.11
 
 

İstanbul 1946 doğumlu, gazetecilik yüksek okulu eğitimliyim. Müzik ve her türlü spor aktivitesi y..