Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ocak '17

 
Kategori
Astroloji
 

Kova burcunda bir yeni ay Ekonomik koşullarınızın düzelmesi için fırsattır!

28.Ocak. 2017 02:08 de Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek.

 

Yeni ay yeni başlangıçlarla ilişkilendirilir. Kova burcunda bir yeni ay ise Yeni başlangıçlar ve Ekonomik koşullarınızın düzelmesi için ekstra güzel enerjiler verir. Hayatımızda başlatmak istediğimiz her türlü değişiklikler bu yeni ayla birlikte gündeminizde...

 

Yaşamınızda bir değişiklik yapmak istiyorsanız olumsuzluklarla savaşmak çözüm değildir. Dikkatinizi neye yoğunlaştırırsanız onu hayatınızda daha da çoğaltırsınız. Bu yüzden dikkatinizi yapmak istediğiniz şeylere yoğunlaştırmak daha doğru olur.

Örneğin "parasız kalmak istemiyorum" yerine "maddi rahatlık içindeyim" gibi...

Evet maddi sıkıntı içinde olabilirsiniz ve aklınıza "nereden rahatlık içindeyim" gibi sizi sabote eden düşünceler gelebilir. O durumda düşünceye "gitmene izin veriyorum bu artık benim gerçeğim değil Bugün yeni bir gün. Ben yeni bir ben’im."deyin...

 

Bizler dünyaya gelirken belli gezegen açılarına maruz kalıyoruz. Doğduğumuz anda o ana denk gelen gezegenlerden yayılan şualar etkisiyle Yaradanın bizleri yaratırken ruhumuza üflediği, önceden kodlanmış esmalar aktive olur ve bu şekilde karakteristik özelliğimiz bize yüklenir. Kimilerimiz, Mars gezegeninden etkiler alırken Müzil oluruz, yani bir takım sıkıntılara maruz kalabiliriz, kimimiz Merkür planetinden yüksek etkiler alarak daha “Fettah” yani açıp, genişleten,özelliğinden dolayı her elimizi attığımız işte başarılı oluruz., kimimiz Güneş’ten aldığımız etkilerle daha Muiz yani güçlü kudretli olabiliriz, Ay’dan aldığımız etkilerle daha “ Vedud” sevgi dolu oluruz. Ya da bu etkileri daha az aldığımız için tam tersi bir yapıda da olabiliriz. Hiç kimsenin Astrolojik haritası bir başkasıyla aynı olamaz bu mümkün değil, hatta ikiz doğanların bile dakika farkından dolayı haritaları değişir.

 

Allahın her bir esması insan için Şifa kaynağıdır.

Zikir beyinde belli anlamları olan kelimeleri tekrar etme çalışmasıdır. Bu sayede zikredilen mana doğrultusunda beyinde yeni hücre blokları devreye girer.

 

Bu konuda birde yanılgı var tamam bu eksikmiş bende okudum bitti..Yok böyle bir şey, nasıl ki cep telefonunuzu bir defa şarj edip ömür boyu kullanmıyorsanız bir esmayı da enerjisinden sürekli faydalanmak istiyorsanız Her gün o esmayı günlük mutlaka zikretmelisiniz.. Bu konuda en önemli şey istikrardır, çok okuyup bir defa okumak değil az da olsa her gün okuyup buna devam etmektir..

 

Bu Kova yeni ayında Okunabilecek esmalar.

Vasi, Kuddüs, Hakim, Mürid

 

Bu yeni ayda başlayarak 40 gün boyunca "Ya Fettah- Ya Rezzak" 797 defa zikretmek hayatınızda büyük maddi açılımlar yapar!

 

 

Ayrıca ay kova burcunda ayak bilekleri ve toplar damarlardaki her türlü rahatsızlıklara çalışmak sağlık açısından çok etkili olacaktır. (Kuddüs esması ile çalışılabilir.)

 

 

 

 

Bu yeni ayda 3 gün sonrası da dahil olmak üzere şu olumlamayı yapmanızı da tavsiye ederim:

 

Sevgi, neşe, huzur, bolluk içinde, en üst standartlarda yaşamımı sürdürüyorum. Dünyamda her şey iyi ve çok güzel.

 
 
Toplam blog
: 202
: 1460
Kayıt tarihi
: 10.11.16
 
 

Yaklaşık 20 yıldır Kişisel-Ruhsal Gelişim, EFT ve Kuantum Enerji ile ilgili araştırmalar ve çalış..