Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '16

 
Kategori
Yemek - Mutfak
Okunma Sayısı
46
 

Köylü Tavası

Malzemeler:
 
Yarım kg kuzu kuşbaşı 
1 adet soğan 
2 adet biber 
1 tatlı kaşığı tuz 
 
Yapılışı:
 
Soğan ve biber çok ince doğranır, tuz ve kuzu kuşbaşı eklenir güzelce karıştırılır. Tava ateşe yerleştirilir. Etli karışım atılır, bir kaç kez çevrilir. Sonra kapak kapatılır. Kısık ateşte yaklaşık 35 dakika pişirilir.
 
Afiyet olsun

Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

 
Tıklayın, siz de blog yazarı olun! Aklınızdan geçenleri paylaşın!
Facebook hesabınızla yorum yapın, daha çabuk onaylansın!
Toplam blog
: 3
Toplam yorum
: 0
Toplam mesaj
: 0
Ort. okunma sayısı
: 105
Kayıt tarihi
: 10.03.15
 
 

Bir kamu veznesinde veznedarım. Yemak ve basketbol benim en güzel sevdiğim habilerimdir ..

 
 
Yazarı paylaş
  • Tümünü göster
 
 
 
Toplam blog
: 3
Toplam yorum
: 0
Toplam mesaj
: 0
Ort. okunma sayısı
: 105
Kayıt tarihi
: 10.03.15
 
 

Bir kamu veznesinde veznedarım. Yemak ve basketbol benim en güzel sevdiğim habilerimdir ..

 
 
Yazarı paylaş
  • Tümünü göster