- Kategori
- Yemek - Mutfak
Kozalak Tatlısı
Malzemeler
Yarım Paket Margarin
1 Paket Bitter Çikolata
4 Su Bardağı Mısır Gevreği
4 Yemek Kaşığı Bal
Üzeri İçin
Pudra Şekeri
Hazırlanışı
Bir sos tenceresine margarini koyup eritin.
Üzerine bitter çikolatayı ekleyip eriyene kadar karıştırmaya devam edin.
Çikolata eridikten sonra tencereye bal ekleyin.
En son tencereye mısır gevreklerini ekleyip iyice karıştırın.
Limon sıkacağının tersine karışımdan koyup bastırın.
Limon sıkacağının tersine koyduğumuz karışımı servis tabağına ters çevirerek çıkartın.
Servis tabağına çıkartılan kozalak tatlısının üzerine pudra şekeri serpip servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun