Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Aralık '18

 
Kategori
Yemek - Mutfak
 

Kozalak Tatlısı

Kozalak Tatlısı
 

Malzemeler
Yarım Paket Margarin
1 Paket Bitter Çikolata
4 Su Bardağı Mısır Gevreği
4 Yemek Kaşığı Bal
Üzeri İçin
Pudra Şekeri
 
Hazırlanışı
Bir sos tenceresine margarini koyup eritin.
Üzerine bitter çikolatayı ekleyip eriyene kadar karıştırmaya devam edin.
Çikolata eridikten sonra tencereye bal ekleyin.
En son tencereye mısır gevreklerini ekleyip iyice karıştırın.
Limon sıkacağının tersine karışımdan koyup bastırın.
Limon sıkacağının tersine koyduğumuz karışımı servis tabağına ters çevirerek çıkartın.
Servis tabağına çıkartılan kozalak tatlısının üzerine pudra şekeri serpip servis edebilirsiniz.
 
Afiyet Olsun
 
 
Toplam blog
: 23
: 66
Kayıt tarihi
: 03.12.18
 
 

Pratik ve nefis yemek tariflerinin tüm detaylarını ve püf noktalarını resimli olarak anlatıyorum...