Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Temmuz '18

 
Kategori
Siyaset
 

Krala Muhalefet Edilmez Soytarısını Kandırırsın, Türkiye’de Muhalefet Siyaseti Bilmiyor

Krala Muhalefet Edilmez Soytarısını Kandırırsın, Türkiye’de Muhalefet Siyaseti Bilmiyor
 

Siyaset yazıyorum, dürüst olmama gerek yok.

Kılıçdaroğlu arada bir hak hukuk çıkışı yapıyor, anlamlı ama bu devirde Donkişotluk, haklı bile olsa kimin umurunda.

Haklı olan güçtür, sayıdır, üstün gelmektir (Böyle olmasa bile bu devirde böyle) ve onlar ezelden haklı, biliyoruz alicengiz oyunları, sen de yapacaksın!

Hayatta en büyük yanlış kendini ispat etmeye çalışmaktır, peygamber torunu olsan onlardan bir kişi sana itibar etmez çünkü onlardan değilsin.

Kendin olarak neysen sana inanan kimse sen o’sun. Kardeş olalım, kucaklaşalım, türbana karşı değiliz… Niye yalan söylüyorsun karşısın işte; ama demokrasiye inanıyorsun, türbanlı da bizim demeyecek takana karışmam diyeceksin, gelirlerse öyle gelecekler; O açacak sen takacak değil.

Türkiye’de iki zihniyet çarpışıyor, muhalefet AKP’ye karşı olandır, AKP’ye karşı olmayan muhalefet değildir. İktidar kavgası veriyorsun iktidar kavgası taht kavgasıdır altta kalanın canı çıksın! Bu anlayışla AKP’nin oyunu sana versek yine iktidar olamazsın; iyilik dünyada galip mi ki sende galip olsun!

Farklı olursun, ayrı olursun, karşı olursun sorun düşman olmamak.

Dürüst siyaset diye bir şey yok… Bir de siyasi ahlak yasası filan güldürüyorsun beni, savaş hilelerini bilmediğin için kaybediyorsun. Dürüst insanların siyasette işi yok!

Kandır inandır ikna et, Cem Uzan gibi iki türküyle %7 oy, tespih al dondurma söyle... Bilumum şeytaniyet emrinde… Bak nasıl bozuluyor amucam! Sen onda olanı kullanıyorsun, AKP’nin argümanlarıyla mızıka çalıyorsun!

“Ben iyiyim bana gel” sana niye gelsin daha iyisi var Mekke’ye olmadı tekkeye gider.

Ondan olmayacak ondanmış gibi görüneceksin! Ona bakacaklar sana akacaklar! AKP’ye sadece dindarlar mı oy veriyor? Sana oy vermesi gerekenlerin çoğu orada. Oyları kapıncaya kadar camide yat kalk, O tersini yapmıyor mu?

Ama sen kendi kimliğini kaybederek yapıyorsun bunu, sorun bu. 

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..