Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '13

 
Kategori
Güncel
 

Kredi kartı ile tatil yok!

Kredi kartı ile tatil yok!
 

alıntıdır


Kredi kartına taksitle tatile çıkmak yok öyle! Oturun oturduğunuz yerde. Tatil sizin neyinize?

Budur verilen mesaj. İnsanların yılın on bir ayı çalışıp yedi gün tatil yapması da suç. Yok böyle bir şey. Kimi neden rahatsız eder bu fikir anlayamadım.

Sadece çalışın! Tatil yapmayın. Bütçeniz yok olmayacağı da çok açık. Memur zamları, emekli zamları, kıdem tazminatları vs. her şey ortada.

Madem bütçemiz, iyiliğimiz bu kadar düşünülüyor neden memurlara kırıntı gb. zam veriliyor o zaman?

Bu insanlar tamamen depresif olmaya itiliyor. Ya zenginsin ya fakir, yok öyle kendini motive edecek etkinlikler, küçük tatiller yapmak.

Tek kolaylık bu belki de çalışanlara. Kredi kartı ile taksitli alışveriş imkanı olmasa kimse artık evden dışarı çıkamayacak neredeyse.

Çok düşünceliyseniz sürekli artış gösteren benzine düzenleme getirin. Taksitli alış verişi kaldıracağınıza indirimler yapın.

Çoluk çocuk ailece senenin bir haftası gidilen, hoş vakit geçirip motive eden tatillerin ödeniş biçimi de tamamen tüketicinin sorunu. Hanelerin içine bu kadar müdahale edilmez yahu.

Zaten belli bir limiti var insanların ve bankalar bu borcu bir şekilde tahsil ediyor. Bilinçsiz kullananlar varsa bilinçli kullanıcıların suçu ne?

Adım attırmıyorsunuz artık. İyice sorunlu, problemli, asabi bir toplum olacağız bu gidişle.

Sürekli, her adıma bir müdahale!

 
Toplam blog
: 670
: 1923
Kayıt tarihi
: 19.12.10
 
 

İstanbul doğumlu. Kuantum Yaşam Koçu. EFT, NLP, ETKİLİ İLETİŞİM, BEDEN DİLİ gibi bir çok konuda e..