Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '14

 
Kategori
Yazılım
 

Kredi kartı sanal pos kurulum altyapısı e-tahsilat online ödeme sistemleri

Kredi kartı sanal pos kurulum altyapısı e-tahsilat online ödeme sistemleri
 

Online Tahsilat Programı


İnternetten online kredi kartı tahsilatı yapmak isteyen işletme ve firmaların en çok sıkıntıya düştükleri nokta sanal pos kurulum alt yapısında ve bu alt yapının yönetilebilidiği admin panelinde yaşanan sıkıntılardır. Klasik tahsilat tekniklerini bir kenara atıp teknolojinin getirmiş olduğu online tahsilat özelliklerini kullanmak isteyenler profesyonel kurulum yapamadıkları taktirde maddi ve aynı zamanda manevi sıkıntılar ile karşı karşıya kalabilmektedirler. Muhasebe ve finans departmanlarında yaşanan sıkıntılar da aşırı iş gücü ve zaman kayıplarına sebebiyet olabilmektedir. 

Yaşanan bütün bu sıkıntıların önüne geçebilmek için ise e-tahsilat online kredi kartlarından tahsilat sistemleri geliştirilmiştir. Bugün, online tahsilat sistemlerini geliştiren e-tahsilat yazılım uzmanları ile yapmış olduğumuz bir röportajın ardından bayi tahsilat sistemi olarak da kullanılan e-tahsilat yazılımlarının hangi özelliklere sahip olduğuna dair detaylı bilgileri bir araya getirdik.  Bizleri kırmayarak bu röportaja katılan ekibe teşekkürlerimizi sunarız.

Nedir E-tahsilat Sistemleri ?

Şu anda Türkiye'de faaliyet göstermekte olan bütün bankaların sanal pos sistemlerine entegre olabilen ve online kredi kartlarından tahsilat yapılmasını sağlayan sistemlerdir. İşletme ve kurumların iş süreçlerine göre özelleştirilebilmektedirler. Aynı zamanda CRM, ERP, B2B ve B2C e-ticaret sistemleri ile de geliştirilerek entegre bir şekilde çalıştırılabilmektedirler. 

Peki Fonksiyonları Nelerdir ?

Kredi kartlarından tek çekim, taksitli, dövizli, limitli, üyelikli - üyeliksiz ve tekrarlı tahsilat yapılabilmektedir. Ödeme alınacak kurum, kuruluş, üye ya da bireylere özel olarak sms ve mail gönderimi yapılabilmektedir. Muhasebe programları ile cari ve ekstre entegrasyonları gerçekleştirilebilir. Sınırsız sayıda sanal pos kurulumu yapılabilmektedir. Farklı ödeme setleri ve ödeme kalemleri tanımlanabilmektedir. Yönetim paneli üzerinden dinamik bir şekilde form oluşturulabilir.

E-tahsilat Sistemlerinin Özellikleri Nelerdir ?

E-tahsilat sistemleri bir ödeme sayfası bir de yönetim panelinden oluşmaktadır İşlem raporları online olarak takip edilebilmektei grafik raporları çıkartılabilmekte ve aynı zamanda export edilebilmektedir. Sınırsız sayıda kullanıcı tanımlanabilmektedir. Bayileri olan firmalar bayilerine özel alanlar oluşturarak onlara yetkilendirmeler verebilmektedir. 

E-tahsilat Sistemlerinde Güvenlik Nasıl Sağlanmaktadır ?

Bütün e-tahsilat sitelerinin ödeme sayfalarında 128bit SSL şifreleme sistemleri kullanılmaktadır. Kredi kartı ile yapılan işlemler 3D güvenlik seviyesinde gerçekleştirilebilir. E-tahsilat sistemlerinin barındırıldığı sunucular 3 katmanlı güvenlik yapısına sahiptir ve ileri teknoloji uluslar arası güvenlik önlemleri ile donatılmışlardır. Kart bilgisi güvenliğini sağlayabilmek için PCI DSS sistemleri kullanılır. Sitelerin barındırıldığı sunucularda Firewall, IPS, IPS ve Raid5 güvenlik önlemleri alınarak saldırı tehdit ve yaşabilecek olan veri kayıplarının önüne geçilmiştir.

E-tahsilat Sistemlerini Kimler Kullanıyor ?

Büyük ve küçük ölçekli 1000'in üzerinde frima e-tahsilat sistemlerini online ödeme sistemleri olarak kullanmaktadırlar. Firrmalar, işletmeler, spor kulüpleri, dernekler, apartman ve site yöneticileri sanayi kuruluşları kısacası tahsilat yapması gereken bütün kurum ve kuruluşlar e-tahsilat sistemlerini kullanabilmektedirler. Farklı iş süreçlerine göre özel entegrasyonlar sağlanabilmektedir. 

www.e-tahsilat.com.tr

 
Toplam blog
: 77
: 1165
Kayıt tarihi
: 07.01.14
 
 

CEO - GSM İletişim ..