Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '14

 
Kategori
Yazılım
 

Kredi kartı sanal pos kurulum altyapısı online e-tahsilat ödeme yazılımı

Kredi kartı sanal pos kurulum altyapısı online e-tahsilat ödeme yazılımı
 

Online tahsilat sistemleri


Firmalar ödemelerini toplarken sürekli sıkıntı yaşamaktadırlar. Bu sıkıntıların sebepleri muhasebe detutulamayan evraklar, kesilemeyen faturalar ve ödemelerin bir çok kanladan gelmesi sebebi ile aşırı iş gücü ve zaman kayıpları. Bütün bu sıkıntılara bir de yapılan hatalar eklenmektedir. Durum böyle olunca firmalar direk olarak finansal açıdan etkilenmektedir.
 
Bu makaleyi okuyorsanız eğer, sanal pos kurumlarında sorun yaşıyor olabilir, sanal pos kurulum alt yapısı kullanmak istiyor olabilir ya da teknolojiyi takip ederek ödemelerinizi online tahsilat yöntemi ile yapmak istiyor olabilirsiniz. Makalemizin devamında bütün bu isteklerinizi karşılayacak olan e-tahsilat sistemleri ile tanışma şansı bulacaksınız.
 
E-tahsilat Sanal Pos Kurulum Altyapısı
 
Yukarıda yaşanan sıkıntıların önüne geçen sistem ise E-tahsilat sanal pos kurulum alt yapısıdır. Firmaların kendi siteleri üzerinden kendi ödeme sayfalarını oluşturmasını sağlamaktadır. E-tahsilat sistemleri ile online kredi kartı tahsilatı yapılarak bütün ödemeler tek bir kanal üzerinde toplanabilmektedir. Muhasebe programları ile entegre olabilen bu sistem sayesinde faturalandırma işemlerinde de sıfır hata ve zaman kaybı olmadan kayıtlar alınabilmektedir.
 
E-tahsilat Sistemlerininin Kurulumu
 
Ödemelerini online kredi kartı ile almak isteyen firmalar için özel olarak açılan internet siteleridir. Bu sitelerin içerisine e-tahsilat yazılımı kurulur. Uluslar arası güvenlik önlemleri açılan sitede alınmaktadır. Ardından firmaların sahip oldukları ya da olacakları sanal posların entegrasyonu sağlanır. Kurulumun ardından taksitli, tel çekim, ya da tekrarlı olmak üzere firmalar bütün müşterilerinden, bayilerinden ya da alt bayilerinin mağazalarına gelen müşterilerinden online kredi kartı tahsilatı yapabilmektedirler.
 
E-tahsilat Yönetim Paneli
 
E-tahsilat sistemleri kolay ve rahat yönetilebilir profesyonel bir yönetim paneline sahiptirler. Bu panel sayesinde yapılan bütün ödemeler anlık olarak kontrol edilebilmektedir. Hangi bankaya ne kadar ödeme yapılmış, hangi ödeme ne zaman alınmış, kategorilere göre tahsilatlar, bayilerin yapmış oldukları tahsilatlar gibi online olarak kontroller sağlanabilmektedir.
 
Yönetim paneli sayesinde istenildiği kadar sanal pos entegrasyonu e-tahsilat ödeme sayfasına yapılabilmektedir. Yönetim paneli aynı zamanda sizin için açılacak olan ödeme sitesinde her türlü değişikliği yapabilmenizi sağlayan sistemdir. Bayi yetkilendirmeleri buradan yapılır. Farklı bayilere farklı komisyon oranları yansıtıla bilmektedir. Kredi kartı ile yapılan ödeme de bir sorun ile karşılaşılırsa yönetim paneli sayesinde online iptal ya da iade işlemleri gerçekleştirilebilmektedir.
 
İşlem raporlarının tamamının takibi yapılabilmektedir. Hangi banka sanal posunuza ne kadar hangi aralıklarda saat kaçta ödeme yapılmış online olarak takip edilebilmektedir. Bayilerin ciroları tek tek takip edilebilir. Üyelikli ya da üyeliksiz bir şekilde tahsilat yapılabilir. Kullanmakta olduğunuz ya da kullanmak istediğiniz muhasebe programları ile muhasebe cari ve ekstre entegrasyonları yapılabilmektedir. Bu sayede tek tek elle fatura kesmenizin önüne geçilmektedir.
 
E-tahsilat Sistemlerinde Kullanılan Güvenlik Önlemleri
 
E-tahsilatsisteminde ne çok dikkat edilen konulardan bir tanesi ise kullanılmakta olan güvenlik önlemleridir. Sonuç olarak sadece para trafiğinin olacağı bir sisteye sahip olunacaktır. Bu sebeple uluslar arası güvenlik önlemleri kullanılarak tehdit oluşturabilecek her şeyin önüne geçilmesi sağlanmıştır. Ödeme sayfalarınızda özel olarak SSL şifreleme sistemleri kullanılmakta ve bu sayede üçüncü bir şahsın müşterilerinizin kart bilgilerini eline geçirmesinin önüne geçilmektedir. Ödeme sitenizin çalıştığı web sayfalarının sunucuları üç katmanlı güvenlik yapısı ile korunmaktadır. İstenildiği taktirde 3D secure ödemesi gerçekleştirilebilir. Tekrarlı ödeme almak isteyen firmalar için PCI DSS teknolojisi kullanılmaktadır.
 
İntrenette kredi kartı ile ödeme alarak tahsilat ve muhasebe de yaşadığı sorunlardan kurtulmak isteyen bayiler için geliştirilmiş olan profesyonel e-tahsilat sistemleri büyük öelçekli ve küçük ölçekli işletemelere uygun bir şekilde çalışabilmekte ve aynı zamanda bayileri olan firmaların da kullanımına hazır hale getirilebilmektedir. 
 
www.e-tahsilat.com.tr
 
 
 
 
Toplam blog
: 77
: 1165
Kayıt tarihi
: 07.01.14
 
 

CEO - GSM İletişim ..