Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '12

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Kristal Kayısı için geri sayım başladı!

Kristal Kayısı için geri sayım başladı!
 

MUFF


Malatya Valiliği’nin koordinasyonunda, Malatya Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfı tarafından; T.C. Kültür Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Malatya Belediyesi ve İnönü Üniversitesi’nin destekleri ve Manas Evleri’nin ana sponsorluğunda; Festival Concept International organizasyonu ile düzenlenen 3.Malatya Uluslararası Film Festivali için geri sayım başladı!

3. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin ilk konukları 8 Kasım günü Malatya’ya gelecek olan Türkan Şoray ve Hababam Sınıfı üyelerinden Halit Akçatepe, Dilaver Gür, Ercan Gezmiş, Teoman Ayık, Ahmet Arıman, Ergun Sözen, Cafer Dere, Tuncay Akça, Tayfun Akalın, Dinçay Çetindamar, Mehmet Çatay, Kazanfer Şener, Ümit Doğru ve Faruk Şavlı olacak.

9 Kasım Cuma günü saat 19.00’da Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan açılış töreni ile beyaz perde şöleni başlayacak. “Yaşam Boyu Onur Ödülleri” ve“Onur Ödülleri”nin de sahiplerine takdim edileceği törende değerli sanatçı İlhan Şeşen en sevilen şarkılarını sinemaseverler için seslendirecek.

Türkan Şoray Malatyalılarla Buluşacak

“Onur Ödülü”ne değer görülen sinemamızın Sultan’ı Türkan Şoray, 9 Kasım Cuma günü saat 13.30’da Malatya Park AVM’de gerçekleşecek söyleşi ile sinemaseverlerin sorularını yanıtlayacak. Şoray, söyleşinin ardından Gözde Hastenesi’ne ziyarette bulunacak.

“Hababam Malatya’da!”           
Hababam Sınıfı’nın Malatyalı üyesi Dilaver Gür’ün kişisel arşivinden gün ışığına çıkacak Hababam Sınıfı fotoğraflarından ve afişlerinden oluşan “Hababam Malatya’da” başlıklı serginin açılışı ise Malatya Park AVM’de 9 Kasım Cuma günü saat:14.30’da Malatya Valisi Vasip Şahin’in ve Hababam Sınıfı üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Açılışından ardından ise Hababam Sınıfı üyeleri Malatya Park AVM’de gerçekleşecek“Minder Sohbetleri” ile Malatyalılarla buluşacak.   

Beyaz Perde Şöleni

1 hafta sürecek festival kapsamında ulusal ve uluslararası yarışma filmleriyle birlikte 140’a yakın film gösterilecek. Gösterimlerin birçoğu yönetmen ve oyuncuların katılımıyla olurken,  gösterimler sonrası söyleşiler gerçekleştirilecek. Film seçkilerinin yanı sıra gerçekleştirilecek atölye çalışmaları, sergiler, panel ve söyleşilerle sinemaseverlersanat dolu bir hafta yaşayacak.

15 Kasım gecesi Ödül Töreni ile son bulacak festivalin açılış ve kapanış geceleri festivalin ana medya sponsoru olan A Haber’de canlı olarak yayınlanacak. 

DAHA FAZLASI İÇİN

Hababam Sınıfı Malatya'da

Kristal Kayısı Heyecanı Başlıyor

Malatya Uluslararası Film Festivali MUFF Özel Sayfa

Toplantı Resimleri 

Twitter'dan takip etmek isterseniz: www.twitter.com/medya_ilisuluk

 
Toplam blog
: 8
: 552
Kayıt tarihi
: 10.11.11
 
 

Sanat adına her şey.... ..