Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '12

 
Kategori
Futbol
 

Kriz biter mi?

Ve Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra transfer yapma geleneğini bu senede sürdürdü. Her hüsrandan sonra yapılan transferlere Meireles de eklendi. Ancak bu sefer gerçekten çok iyi bir futbolcu alınmış olması içimizi biraz olsun rahatlatıyor. Liverpol ve Chealse'de oynamış bir futbolcu ve geçen sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuş kadronun bir parçası. Emre'nin gidişini ve eksikliğini unutturacak bir transfer olacağını tahmin ediyorum.

Meireles transferi aynı zamanda Aykut Kocaman'ın 3 sezondur uygulamayı düşündüğü 4-4-2 sistemi için de biçilmiş kaftan olacaktır. Artık Alex'in geleceğinin Sivas maçıyla iyice belirsizleştiği bir dönemde gerçekten bu transfer ilaç gibi olacaktır. Sivas maçında oyundan çıkarken Aykut Hoca'nın yaklaşımına terbiyesizlik yaparak karşılık vermeyen Alex artık Fenerbahçe taraftarınında gözünden düşmüştür. Yönetimin acil olarak Alex ile çok ciddi bir görüşme yaparak ya bu takımın bir parçası olması gerektiğini kabul etmesini ya da sözleşmesinin fesh edileceğini söylemesi gerekmektedir. Bu mesele uzadıkça takım üzerindeki etkiside çok yıkıcı olacaktır. Aynı şekilde Baroni'nin de uyarılması gerekmektedir. Aziz Yıldırım'ın açıklayacağını söylediği projeden önce bu meseleyi halletmesi gerekmektedir. Yoksa Aykut Kocaman'ın takım üzerindeki otoritesi ciddi bir biçimde sarsılacak hatta istifaya kadar gidebilecektir. Evet Aykut Kocaman'ında yanlışları vardır ancak bu meselede haklı olan taraf Aykut Hocadır.

Artık Meirles transferi ile orta sahanın sağda Topuz solda Stoch veya Krasiç ortada Meireles ile Topal olarak şekilleneceği ileride de Sow Ve Kuyt'ın olacağı görünmektedir. Meireles'in daha ofansif oynayacağı Topal'ında gerçek görevi olan kesicilik görevine geri dönmesi ile takım defansında yaşanan problemleride azaltacağını düşünüyorum.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..