Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Temmuz '09

 
Kategori
Güncel
 

Krizler Ülkesi Türkiye'm

Krizler Ülkesi Türkiye'm
 

Krizler ülkesi olduk çıktık. Hergün yeni bir problem. Evdeki kriz malum. İnsanlar işsiz, borçlar birikti, gelecek belirsiz. Sokağın hali ise içler acısı. Her kafadan bir ses çıkıyor ama çözüm üreten yok. İşte tüm bunlar yetmezmiş gibi birde devletimizin hergün bize armağan ettiği krizler var.

Haberleri açmaya korkar olduk, ya da sıkılıyoruz artık. Bir tane güzel haber olmaz mı bu hayatta. İkoncanlar dışında ( ki onların da güzelliği tartışılır tabi). Ergenekon dediler gündemde yeterince yer işgal ettiler zaten. Sonra zamlar, HSYK atamaları. Şimdi de TBMM başkanı seçimi.

Şeffaf devlet derken herşeyi okadar şeffaf hale getirdiler ki kendilerince artık herbirşeyi bilir olduk. Attıkları her adımda sorun , problem var sağolsun. Ana ve baba muhalefette sağolsun tuz biber üzerine.

Krizlere alışığız biz derler ya. Hiçbirşey artık eskisi gibi değil bu ülkede. Şu 6 yılda birçok şeyi yitirdik. Sağlığımızı, birliğimizi, topraklarımızı. Kimsenin kimseye güveni kalmadı artık. Ev dediler, yatırım dediler bankalara borçlandırdılar. ( Yabancılara sattığımız bankalara) Ülke IMF ye borçlu, biz yahudi bankalarına.

Amerikan mandasını kabul etmeyen dedelerimize inat Sam amcanın elinde oyuncak olduk. O ne derse öyle olmalı artık. İşte yapay gündemlerle , krizlerle gitti birçok şey elimizden. Türk dediğimiz adımız dışında. Umarım ona sahip çıkabiliriz çok geç olmadan.
 
Toplam blog
: 70
: 753
Kayıt tarihi
: 18.10.07
 
 

.... ..