Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ocak '14

 
Kategori
TV Programları
 

Küçük Ağa dizisi tutmaz.

Küçük Ağa dizisi tutmaz.
 

Bu sene televizyon dizileri yönünden sıkıntımız var. Bir çok dizi başlıyor ama hala bazı günler tam oturmuş değil. Sezon başından bu yana salı gecelerimiz dizi yönünden biraz zayıf geçiyor.

İki hafta kadar önce Amerika'daki Killing dizisinin uyarlaması olan Cinayet dizisi salı gecelerı başlayınca, tamam demiştim, nihayyet salı gecelerimizi dolduracak bir dizi başladı. Nurgül Yeşilçay ve Engin Altan Düzyatan'ın başrollerini paylaştığı dizi karmaşık bir cinayet olayı ile ilk bölümden bizi sarmıştı. Gerçi dizi süresi alışılagelmişten biraz kısa idi ve tam gecenin ortasında bitiveriyordu .Ama olsun gene de keyifle ve merakla izliyorduk.

Bu akşamda Cinayet dizisi seyredelim diye ekran karşısına geçtik ki o ne. Cinayet dizisi yok. Ne zaman  yayınlanacağı konusunda da herhangi bir açıklamaya rastlıyamadım. Umarım büsbütün yayından kalkmamıştır. Gerçekten çok üzülürüm.

Bu gece Cinayet dizisinin saatinde bir başka dizi yayına girdi. Küçük Ağa adlı bu diziye bakayım bari dedim. Zira başka kanallarda da ilgimi çeken bir dizi yoktu.

Küçük Ağa adlı bu dizi tamemen bir çocuk oyuncu etrafında dönen bir yapım. Daha önce Öyle Bir geçer Zaman ki adlı dizide Osman karekteri olarak izlediğimiz küçük oyuncu  başrolde. Diziyi yarım saat seyrettiğinizde bir zamanlar seyrettiğimiz Kramer Kramere Karşı ve Evde Tek Başına adlı filmlerin bir karışımı olduğunu fark ediyorsunuz.

Dizide yer alan diğer oyuncular aslında iyi oyuncular ama hepsi sanki bir müsamerede gibi kalmışlar dizinin içinde. Belki ilk bölüm , daha oturmadı diyebilirsiniz ama adam olacak dizi baştan belli olur.

Ben Yaramaz Çocuklar Firarda gibi bir çocuk dizisi seyretmek istemiyorum Prime timede.Bence bu dizi tutmaz. Lütfen salı gecelerimize Cinayeti geri verin.

Hem o küçücük çocuğa da yazık. Dizi başrolünde oynarken ruh ve beden sağlığı tehlikeye düşebilir. Ayrıca yaşıtı çocuklara da kötü örnek olabilecek davranışları da var. Kısacası çocukları rahat bırakalım bence.

 
Toplam blog
: 826
: 1068
Kayıt tarihi
: 26.04.11
 
 

Ben emekli bir iktisatçıyım. 21 yıldır bir sanatçı annesiyim. Küçük kızım klasik müziğe eğilim gö..