Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Küçük göğüslü kadınlarda cinsellik

Küçük göğüslü kadınlarda cinsellik
 

Küçük göğlere sahip olmak evlikte sorun yaşatan bir eksiklik olabiliyor. Bu yüzden cinsel tatminsizlik ve sex hayatında aksamalar evlikte sallantılara neden olabiliyor. 

Tabi ki bu hep böye değil ama olabileceğinide belirtmek isteriz. Bu yüzden göğüs büyütme ameliyatları günümüzde çok sıklıkla kullanılan ameliyatlar içinde. Meme büyütme ameliyatı olmak isteyen kadınların tamamına yakını kendine güven gelmesi için veya eşi için bu ameliyatı olmak istiyorlar. 

Göğüs büyütme ameliyatları genel anestezi altında yapılan bir gün süre ile hastane de kalmak gereken bir ameliyattır. Ameliyat esnasında hiçbir şey hissetmeyeceksiniz. Ameliyat sonrası da 2 hafta süre ile takip altında olmak gerekebiliyor. Bu her ana hastane de olmak değil de, belirli aralıklarda bize gelerek muayene olmak demek. 

Ameliyat sornasında istediğiniz kadar büyük olan göğüslere sahip olacaksınız. Oranlama işi biraz da doktor ile hasta arasında olduğunu da burada söylemek gerekir. Çünkü ameliyat sonrası pişmanlıklar olmaması gerekir. Göğüslerin vücuda oranına göre bir büyüklük seçilmelidir. Bunu ben nasıl bilebilirim ? 

 

Tabi ki bu da doktorun bilmesi gereken bir oran. Bu yüzden doktor size en uygun göğüs ölçülerinizi verecektir. Ameliyat sonrasından silikonlar patlamaz. Veya eskimez. ama ben 15 sene sonra bir kontrol olmanızı tavsiye edeceğim. Bunun dışından sağlık sorunlarına yok açmayan bir ameliyattır. Ölüm riski olmaz. Ergenliğini ve artık gelişimini tamamlamış bayanlarda ameliyat geçerlidir. Meme büyütme ameliyatları hakkında daha fazla bilgi için siremizi ziyaret edebilirsiniz. 

Saygılarımla

Op Dr Ali Mezdeği

http://esteport.com/

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..