Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '11

 
Kategori
Öykü
 

Küçük kız - 4

Küçük kız - 4
 

Uyandığında, yabancı evde yoktu. İçinde bir acıma duygusu yükseldi. Ne de olsa o erkekti. Kim bilir kaç yıldır yalnızdı. Odadan çıktı. Karşıda bir kapı vardı. Ürkek tedirgin kapıyı açtı. Karşı odaya girdi. Odada bir divan, üç çekmeceli bir komodin ve üzerinde bir ayna vardı.

 

Komodinin ilk çekmecesinin açtı. Ürperdi… Çekmecede ahşap saplı bir silah vardı. Silahın çekmecede nasıl durduğunu aklına yazdı, silahı eline aldı. Aynada kendine doğrultu, baktı, baktı… Aldığı şekilde silahı tekrar çekmeceye koydu. Yabancının ölümle öldürmekle ne ilgisi olabilirdi ki? Güvenlik içindir, benim güvenliğim içindir diye düşündü. 

İkinci çekmeceyi açtı. İçinde porno dergiler, cd’ler vardı. Küçük kız dondu kaldı. Aklı karıştı. Ağzı iradesi dışında açık kaldı. Gömleksiz, çorapsız, hatta külotsuz birbirinden güzel kadın resimlerine şaşırdı. Dergileri hemen yerine koyup çekmeceyi kapatıp, divana oturdu. Midesi bulanıyordu. Elleriyle yüzünü kapayıp derin, derin nefes aldı. Yavaş, yavaş aklında bir açıklama belirdi. Ama o bir erkekti. İştahı vardı, yalnızdı, kendisi gibi değildi, bu yüzden onu suçlayamazdı.

Üçüncü çekmeceyi açtı, siyah beyaz, yabancıyla çekilmiş kadın resimleri buldu. Birinin omzunda yabancının elleri. Kadın kaçacakmış gibi duruyordu. Küçük kız çekmeceleri karıştırdığına pişman oldu. Basitçe anlık çekilmiş bu fotoğraflara bir sürü anlam yüklememeliydi. Her şeye rağmen iyi bir çift olacaklardı.

Küçük kız hamile olduğunu öğrendikten sonra, beton yığını apartmanları rengarenk, çamurlu suları berrak, dünyayı canlı, pırıl pırıl, rengarenk görmeye başlamıştı. İşte gökkuşağı o zaman eriyip gözlerine girmişti.   

Yabancıyla arada bir dışarı çıkıyorlar, geziyorlardı. Hayat değişmişti. Yabancı ona elbiseler alıyordu. Küçük doğmamış bebeğine bir mont aldı çarşıdan. İsmini bile hazırlamıştı. Küçük kız mutluydu. Keşke Adam bunları görebilseydi diye düşündü. 

 
Toplam blog
: 271
: 606
Kayıt tarihi
: 16.05.08
 
 

Güzel sanatlar fakültesi Müzik bölümüne gitmeme rağmen, fakülte sonunda yıllardır yaptığım turizm..