Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '14

 
Kategori
İnançlar
 

Kul hakkı haramdır

Türk Milletinin kaynakları yandaşlara aktarılarak, Milletin sırtından Milyarderler yaratılıyor. Yani herkes soyuluyor. Türk Milleti fakir ve muhtaç duruma düşürülerek, iç ve dış Egemen güçler kendi zenginlerini yaratıyor.

Türk Milletinin malı olan ülke varlıklarını kendi özel mülkü gibi kullanarak, kendisine ve yandaşlarına menfaat sağlayanlar; Kanun önünde de Allah’ın huzurunda da sorumluluktan kurtulamazlar.

Bu ülkenin varlıklarında vatandaş olan herkesin hakkı vardır. Bu varlıklar Türk Milletinin geleceğinin teminatıdır. Çocuklarımızın geleceği olan ülke varlıklarının yabancılara ve yandaşlara değerinin altında satılması ve bağış adı altında şahısların menfaat sağlanması kul hakkının gasp edilmesidir. Devletin mal varlıkları ve hazinesinin şahısların menfaatlerine kullanılması suç ve günahtır. Kul hakkını Allah bile affetmiyor.

Yolsuzlukların üstünü kapatarak suç işleyen yargı mensupları da suça ortak oldukları için, Dünyada da ahrete de işledikleri suçun cezasını çekmekten kurtulamazlar.

Gün gelir, yapılan haksızlıkların hesabı mutlaka sorulur. Allah’ın adaletinden kaçış yoktur. 

 
Toplam blog
: 66
: 317
Kayıt tarihi
: 23.04.12
 
 

İTÜ Makina Fakültesi 1974 mezunuyum. Ankara İTİA İşletme Yönetiminde master yaptım. Mühendislik v..