Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Kulak şekil bozukluğu

Kulak şekil bozukluğu
 

Kulak Şekil Bozukluğu


Kulaklarımız insan yüzünde çok önemli bir organdır. Kulaklarımızda oluşan veya var olan bir kulak şekil bozukluğu insanı hem psikolojik hemde estetik olarak etkiler.

Kepçe Kulak ameliyatların da kulak şekillerine bir müdahalede bulunulur. Bu ister ip ile askı tekniği ile ister klasik kepçe kulak ameliyatı yapılmış olsun kulaklarımızda ki şekil bozukluğu gider. Peki şekil bozukluklarının ameliyat dışında başka bir tedavi şekli yok mu derseniz maalesef yok. Aslında bu bir ameliyat da değil tam olarak. Kulaklara yapılan müdahele ip ile askı da sadece 15 dakikadır.  Klasik teknik ile kulak şekil bozukluğu tedavisi olan hastalarımızın da en fazla bekleme süresi 1 saat olup, bu yönteme bazen de lokal anesteziyle bile yapılmaktadır.

Kulaklarınız da ki şekil bozukluğu genetik bir olaydır. Sizin bir suçunuz yok. Şekil bozuklarının tedavisinin sadece ameliyat olduğunu bilmenizi isterim. herhangi bir ilaç veya merhem bu kulak şekil bozukluğuna iyi gelmez.

Kulak şekil bozukluklarında dikkat edilmesi gereken bir hususta kulak ameliyatlarında kulak küçülmez veya büyümez. Sadece şeklinde olan çarpıklık düzeltilir. Eğer kulaklarınızda doğuştan aşırı büyüme veya küçülme var ise bunu plastik cerrahi olarak değerlendirmemiz gerekir.

Sonuç olarak kulaklarınızda ki şekil bozukluğu sizi üzmesin ! ufak bir müdahale ile şekli kötü kulaklarınızdan kurtulabilirsiniz.

www.kepcekulakestetigi.net

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..