Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '20

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Kullanılabilecek malzemeler

Derneğimizde kullanılabilecek malzemeler. Bildiğiniz gibi derneğimiz basma nededir burası fakir ailelerin barındığı sosyal ekonomik durumu düşük ailelerin çoğunlukta olduğu bir yer. Derneğimize maddi manevi her türlü desteği kabul ediyoruz. Bizim işimize yararsa değerlendiriyoruz. Yoksa komşularımız ve fakir ailelere veriyoruz. Gıda giyim ev eşyalarını bekliyoruz.

 

Gelelim dernekte kullanabileceğimiz eşyalar. Plastik sandalyeler, sehpalar, elektrikli ev araçları, ketıl tost makinesi çay ve kahve makineleri su ısıtıcıları sobalar ve UFO’lar diz üstü bilgisayarlar battaniyeler yorganlar yastıklar çarşaf nevresimler perdeler klimalar vantilatörler mutfak araç ve gereçleri tencere tava tabak çatal kaşık bıçak gibi her evde lazım olabilecek Araç gereçler ikinci el kıyafetler masa üstü bilgisayarlar halılar kışlık mont ve botlar ayakkabılar tamir için kullanılan araçlar  bir yâda iki tane demir dolaplardan okunmuş gazeteler çok lazım oluyor yemek yerken ikramlarda okunmuş temiz gazeteler faydalı oluyor.

 

Tekerlekli sandalyeler. Bazen bizden kaza geçirmiş ve geçici olarak sakat kalanlar tekerlekli sandalye sorabiliyor dediğim gibi günlük hayata lazım olabilecek her şeyi kabul ederiz oyuncaklar maalesef küçük çocuğu olan ve oyuncakları olmayan ve az olanlar var. O yüzden artık büyümüş ve oyuncakları bir kenarda duranlar bize ulaştırabilir bizde gerekli yerlere veririz ben dünyada en güzel şeyin çocukları sevindirmek olduğunu düşünüyorum çocuklar için oyuncak boyama kitapları ve çocuk hikâyeleri harika olur. Şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.Salih Arıkan, Tel: 0506 514 96 93

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..