Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ocak '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Kültür Memur Sen: "Türk toplumu Ergenekon davasından davacı"

Kültür Memur Sen: "Türk toplumu Ergenekon davasından davacı"
 

KÜLTÜR MEMUR-SEN GENEL TEŞKİLATLANMA SEKRETERİ AHMET SEVEN


HABER-Kültür Memur-sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Ahmet Seven, Ergenekon Davasından Türk Toplumunun Davacı Olduğunu Söyledi. 71 Milyon Vatandaşın Gözünün ve Kulağının Davada Yaşanan Gelişmelerde Olduğunu Dile Getiren Seven, Sanıkların Türk Adaleti Önünde Hesap Vermesi Gerektiğini Kaydetti.

Kültür Memur-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Ahmet Seven, Ergenekon davasından Türk toplumunun davacı olduğunu söyledi. 71 milyon vatandaşın gözünün ve kulağının davada yaşanan gelişmelerde olduğunu dile getiren Seven, sanıkların Türk adaleti önünde hesap vermesi gerektiğini kaydetti.

Ergenekon davasının devleti ve siyasileri ilgilendiren bir dava olmadığının altını çizen Seven, "Yakınlarını faili meçhul cinayetlerde kaybedenler, arkadaşları adaletsiz mahkemelerde bir hiç uğruna idam edilenler, korku imparatorluğunda yaşamaya mecbur edilen insanlar, Hrant Dink, Necip Hablemitoğlu, Uğur Mumcu, Gaffar Okkan ve daha onlarca cinayetin acısını dindiremeyenler, içine sindiremeyenler ve kıyafetinden dolayı üniversiteden atılanlar Ergenekon'dan davacıdır." dedi.

Darbelere, faili meçhul cinayetlere, cephaneliklere, suikastlara dur demek için Ergenekon davasında sonuna kadar gidilmesi gerektiğini söyleyen Ahmet Seven, "Türkiye hukuk devletidir. Herkesi hukuka saygı duymaya davet ediyoruz. Bu manada ülke olarak bir sınavdan geçtiğimiz unutulmamalıdır." açıklamasında bulundu.

***

Ergenekon davası artık Türk Milletinin de davacı olduğu bir dava olmuştur.
Toprağı sıksan şüheda çıkar diyen M. Akifin sözlerine nazire yaparcasına toprak açıldıkça faili meçhul cesetler çıkıyor, mermiler çıkıyor cephanelikler çıkıyor...

Kim bunlar.

Kimdi bunlar?

Türk Adaleti karar versin.

Ak ile kara birbirinden ayrılsın.

Ve gerçekler ortaya çıksın....

 
Toplam blog
: 574
: 922
Kayıt tarihi
: 09.08.06
 
 

Samsun Yazarlar Derneği (Kurucu) Başkanı. 12 kitabı neşredildi. Türk Güreşinin Sembol ismi Yaşar ..