Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '12

 
Kategori
Futbol
 

Kulüplerin TFF Başkan Adayı "Şenes Erzik"

Kulüplerin TFF Başkan Adayı "Şenes Erzik"
 

27 Şubat Pazartesi günü yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü seçimli Genel Kurulu için; önce İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, sonrasında ise Erdal Alkış' ın başkan adaylığını resmi olarak açıklamıştı.

 Bu süreçte Kulüpler Birliğinin hafta başında yapmış olduğu toplantı akabinde; Kulüpler Birliği Onursal Başkanı İlhan Cavcav, başkanlık için ortak adaylarının Şenes Erzik olduğunu açıkça söylememiş ancak sinyallerini vermiştir.

Spor Bakanı Suat Kılıç' ın da söz konusu muammanın çözülmesi ve ortak bir başkan adayında hemfikir olunması konusundaki girişimleri sonucu; dört büyük kulübün ortak adayı Şenes Erzik olarak açıklandı. Daha önce Başbakan ile görüşmeler yapan ancak konunun TFF başkan adaylığı olmadığını ifade eden Şenes Erzik bugün "Üzerimize düşeni yaparız" dedi.

Spor Bakanı Suat Kılıç' ın ifadesi ile; "Bu aday hiç bir kulübe yakın olmasın, kimsenin adamı olmasın, bir kulübün sempatizanı olabilir ama hedefi Türk futbolunu kaostan kurtaracak spor bilgisine, hukuk bilgisine sahip olan biri gerekiyor". Şenes Erzik' in futbol dünyasındaki bilgi ve tecrübesi tartışılmaz ancak adaletin tartışıldığı ülkemizde, adaletsizliğin yoğun şekilde kendisini gösterdiği futbol hayatımıza ne derece katkısı olur, eğer ki seçilirse, başkanlığı döneminde hep birlikte yaşayarak göreceğiz.

 

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya ç..