Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '11

 
Kategori
Futbol
 

Kupadan geriye kalanlar

Kupadan geriye kalanlar
 

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un bu kadar çok taraftarı olduğunu görmek,
o kupaya değişebileceğim tek şey oldu. Başarılar desteğin gölgesidir ve zamanla
bu taraftar kitlesiyle bir çok başarıya imza atacağına şüphem yok.
Bir maçlık destek olmaması, çok önemli bu yüzden. 

Teselli iyidir ama... 

Çok mu iyi oynadı?
Hayır.
Rakibinden daha fazla mı hak etti?
Hayır.
Bu sene ve "gelecek sene" için tek teselli mi oldu?
Evet.
Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı müzesine götürmesi (Fenerbahçe'nin kaç yıldır
götürememiş olması) üzerinde çok fazla durulması gereken bir olay değil. Ancak
taraftarına hem teselli hem de malzeme verdi. Birkaç gün ona buna laf soka soka
konuşulduktan sonra, bu kupayı da unutmayan tek yer tarih olacak. Tarih daha bir çok şeyi asla unutmadı, unutturmadı unutmak isteyenlere(!) 

Kanunlara karşı oynamak 

İ.B.B. yıldızsız, sade, sempatik , kendi halinde... Bu takım için o kadar çok
güzel şey söyleyebilirim ki Türkiye Kupası'yla ölçülemez bile.Gelin görün ki yaşadığımız dünyada güzellikler paraya dönüşmüyor, dönüşse de reva görüldüğü miktarla "bir kupa" bile alamıyorsunuz. Dün gece yine ezilmeden oynadıkları bir maç izlettiler herkese. Maç 2-1'e gelince üçüncü golü, taraftarı gibi ben de bekliyordum. Ancak yorgunluk, kalite farkı, futbolcuların psikolojik olarak geri çekilme gereksinimi duyması ve Abdullah Avcı'nın takımına gerekli müdahaleyi
yapmaması, Beşiktaş'ın 2-2'yi yakalamasına yardımcı oldu. Sonuç olarak uzatmalar ve penaltılar derken kupa yine atalarının bulunduğu müzeye doğru yol aldı.Tebrikler Beşiktaş. 

Herkesten daha mutlu  

Tayfur Havutçu'ya kalan takım çok kötü bir takım değildi ancak kimse ondan kısa sürede bu kadar başarılı olmasını beklemiyordu. Sorumsuzca davranan yıldız futbolcuları, sabrı tükenmiş taraftarları, sezon sonunu görmek için kendisini takımın başında tutan yöneticileri ve medyayı mutlu(!) etmeyi başardı sonunda. Teknik direktörlük açısından eksikleri olduğu aşikar ama bu eksiklikler, tamamlanamayacak kadar göze batmıyor. Çok kaliteli, adam gibi adam bir teknik direktörümüz daha olmak üzere. Tebrikler Tayfur Havutçu. 

Dünya Şampiyonu en büyüktür daima 

Fenerbahçe 5'i 1 yerde dedi ve bayan voleybol takımının şampiyonluğa ulaşması ile, dediğini yapmasına iki kaldı. Kazandıkları bütün şampiyonlukların final müsabakasında karşılaştıkları rakipler çok güçlüydü. Buna rağmen net bir üstünlük sağlayarak ulaşılmış şampiyonluklarından dolayı kendilerini ne kadar kutlasak azdır. Fenerbahçe gerçekten tam bir spor kulübü. Takip edemediğim nice branşta kazandığı şampiyonluklardan ve kazandırdıkları şampiyonlardan dolayı Fenerbahçe camiasına teşekkür ediyorum. 

 
Toplam blog
: 37
: 427
Kayıt tarihi
: 03.04.11
 
 

Güncel konularda yazacağım blogları sizinle paylaşmak için burdayım. Severek yaptığım bir uğraştı..