Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yaşamı tüm engellere rağmen sürdürmekten yorgun bir savaşcıyım.

Anadolu Üniversitesi İş idaresi Bölümü mezunuyum.

Emekliyim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ankara'da yaşamak - Sol şerit

Hoşgeldiniz. Ankara'da doğup büyüdüm. Ama yıllar önceki Ankarada.. Emekli olunca, çoğu Ankara'lının özlemi olan kışın kar yağmayan güney illerimize yerleşmek gibi bir fikirle uzaklaştık o güzelim şehrimizden..Özlem , pişmanlık vs bir sürü duyguları yaşadık yerimizden oynayınca..Ama uzakta da olsak 06 plaka hep özlemdi bizim için. Maalesef Ankara bitmiş! Trafik, yollar, o karmaşık insan yapısı bunaltıyor artık. Sizlere kolaylıklar diliyorum.Yeni yazılarınızın devamını dilerim hemşehrim.

26 Ekim 2016 02:14
İstiyorlarsa dışarı çıksınlar!

Merhaba Selma hanım. Hem adaşız, hem hayatımızın benzer yanları çok. Hadi önce yazılarımızla tanışalım, duygularımızı paylaşalım, yaşantımıza katkıda bulunabileceğimiz konularda yardımlaşalım. Dostlukla sevgiler.

16 Nisan 2012 10:42
Babamı öldürdüler benim!

O görüntülerdeki kız çocukları bizlerdik sevgili Alkan. Tüm kız çocuklarıydık o acıyı hisseden.Babamın hastalığı karşısında çaresizlik içinde, her geçen gün bizlerden ayrılacağı günün yaklaştığını bilerek acı çekiyoruz. Ama o çocuklar ki, daha küçücük, baba şevkatine, sevgisine öylesine ihtiyaç duyan yaşlardalar ki...Baba diye seslenmekten utanırım, babasını kaybetmiş insanların yanında...Savaşlar,kazalar, hastalıklar sevdiklerimizi bizden koparıp alırken, geride kalanın acısı satırlarınızla çığlıklarla ifade bulmuş yine. Duyarlı yürekler bu feryatları ederken, insanlık sağır...O gün, her şehit çocuğunun haykırışında, gözyaşında utancım vardı, insanlık adına...Haberin altına şu satırları yazdı parmaklarımın acıyla dokunduğu tuşlar......'' Çok özledim yavrum seni...'' Demiştin babacığım. Bayrağımıza sarılı tabutunla kavuştum sana...Koştum...Sarılabildiğim Bayrağımız oldu. SEN kokuyordu bayrağımız baba... Ben o bayrak altında yaşadığım müddetçe, senin ellerini omuzumda hissedeceğim. Savaşın ne olduğunu, neden gerektiğini sormayacağım hiç kimseye...Çünki biliyorum !!!! Savaş ölüm demek....Savaş ÖLÜM demek.... Ruhun şad olsun...

30 Mart 2012 12:54
 
Toplam blog
: 39
: 761
Kayıt tarihi
: 08.03.09