Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '07

 
Kategori
Bayramlar
 

Kurban bağışlarınız Lösev'de hayat bulsun

Kurban bağışlarınız Lösev'de hayat bulsun
 

Kurban bağışlarınız hayat bulsun

Bu KURBAN BAYRAMINDA kurban kesmek niyetinde olan ve bu niyetin değerli bir amaca hizmet etmesini isteyenler için bir önerim var.

LOSEV (Lösemili çocuklar vakfı ) gecen sene olduğu gibi bu sene de “Kurban bağışlarınız Hayat Bulsun” kampanyası başlattı. Bu küçücük bağış ile aklınıza gelmeyecek faydalar sağlanıyor. Lösemili çocuklarımız bu kurbanın bağışlarından tüm sene faydalanıyor. Kurbanların etinden yiyecek olarak faydalanılmasının yanı sıra derisinden, yününden ve etinden elde edilen nakit gelirler ilaç ve donör bulmakta kullanılıyor. Ve bu bağışlar değerli çocuklarımıza hayat oluyor bir anlamda.

İçlerinden sadece bir tanesinin bile sağlığına kavuştuğunu düşünmek inanılmaz bir duygu. Onların enerjisi geleceğe farklı güçler katacaktır emin olun. İçlerinden bir sürü sanatçılar, doktorlar, politikacılar, subaylar Belkide büyük liderler çıkacağına emin olabilirsiniz.

LÖSEV’i aslında sadece bayramlarda değil, diğer zamanlarda da takip etmenizi öneririm. Her tur desteğe ihtiyaçları var. Bu vakfın canla basla çalıştığına ve herhangi bir rant amacı gütmeden sadece çocuklar için çalıştıklarına şahit olduğum için bunu gönül rahatlığı ile soyluyorum. Yarın öbür gün ters bir şey olacağını sanmıyorum. Hele birde “LOSEMILI COCUKLAR KENTI PROJESI” var ki düşünmesi bile heyecan veriyor.

Olur ya sizlerden çevrenizden “KURBAN BAGISLARINIZ HAYAT BULSUN” kampanyasına katılmak isteyen olursa https://www.losev.org.tr/bagis adresinden detaylı bilgi alabilirler. Bağışlar kayıt altına alınıyor ve her bir bağışçı için noter tasdikli belge düzenleniyor kurbanların kesildiğine dair.

Sizlere önerim bu desteği vermek isteyenler ellerinden geleni yapsınlar ve mümkün olduğunca çok kişiye bu kampanyayı duyurup ulaştırsınlar. Bu şekilde bu bayram daha çok kişiye gerçek bayram olabilecektir.

Kurbanların sokaklarda kesilip kocaman anlamsız bir şenliğe dönüştürülmesinden öte bu bayramların gerçek amaçlarından uzaklaşmasına da izin vermemiş oluruz belki..

Bu vesile ile Kurban Bayramınızı kutluyor size ve sevdiklerinize sağlık esenlik mutluluk ve neşeli günler diliyorum.

Sevgiyle aklın

Linkler

Lösemili çocuklar kenti projesi

Kurban bağışlarınız hayat bulsun

https://www.losev.org.tr/bagis

 
Toplam blog
: 28
: 982
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Hayatı her sorguladığımda karşıma çıkan sonuçlara analitik yaklaşımlar sergilemeye devam ediyorum el..