Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Aralık '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Kurbanlık alımlarında kredi kartına taksit seçenekleri de sunuluyor

Kurbanlık alımlarında kredi kartına taksit seçenekleri de sunuluyor
 

1 tane alana 2.si %50 indirimle =)))


Kurban pazarlarını gezmeden marketten, internetten veya telefonla kurban siparişi verilebiliyor. Kurbanlık alımlarında kredi kartına taksit seçenekleri de sunuluyor. Kurbanlıklarınızı aldığınız markette kestirebilir ya da eve paket servis yaptırabilirsiniz.

İnternette gezerken bir haber dikkatimi çekmekte gecikmedi.Artık Kurban Bayramı'nda hayvan almak için pazar pazar dolaşmaya son!O kadar kolaylıklar çıktı ki artık, taa hayvan pazarına gitmeden hemen yakınımazdaki büyük marketlerden alabileceğiz hayvanlarımızı.Ama aklıma takılan birşeyler var en meraklısından.

Şimdi hayvanımızı( animalımızı ) aldık.Ya da güvenebiliyorsak orada da kestirebiliriz.Uyku kestirmesi değil tabii ki =))Acaba dini vecibelerimize uygun kesilebiliyor mu?Ya da hayvanı kesecek olan kişinin kesme yetkisi var mıdır?Neyse şimdi düşünsenize=))Hayvanımızı aldık reyondan, alışveriş sepetimize koyduk=)) Ebaşka şeylerde alacağız belki.Hayvanı sepette mi dolaştıracağız=)) Sanırım en az 5 parça kasasından geçeceğiz. Bir de merketin içine girerken daha önce aldığımız bişey varsa elimizde güvenlikler hemen torbaya koyup ağzını çook zor bir şekilde açacağımız koli bandına sarıp sarmalayıp bize geri verirler.Kurbanlığımızı daha önce alıp girmek isterse müşteri, hayvanın ayaklarını mı saracak, ya da gözlerini mi bantlayacak=))) Çok komik olurdu ya.Düşünsenize kasada sıra size geldi hemen hayvanı kasanın yürüyen bandına oturttunuz.Kasiyer kişi de baktı hayvanın bandrolü yok=))) hemen markette patenle gezen kızlar hayvanı kucakladığı gibi hayvan reyonuna gidip fiyatına bakıyor. Komiklikler ötesi yaa=))Sonra hoop hayvanınızı geri size getiriyorlar.Aklıma bunlar geldi bir anda.Olacağı yok da işte sadece muzurluğumdan mı nedir?

Bir de marketlerde satılan ürünün beğenilmediği taktirde ya da bozuk çıktığı zaman 15 gün içinde fişiyle beraber geri getirilmesi ve ya yenisinin verilmesi ya da parasının geriiade edilmesi olayı var. E hayvan bozuk çıkarsa, erkek diye aldınız kız çıkarsa =)))), " Bu hayvan bozuk, yürümüyor çok inatçı. Siz bana çok yumuşak başlı iyi huylu bi hayvan dediniz " diye itiraz etme hakkımız doğarsa=))), ne komik olurdu değil mi?Daha sonra hayvanı aldıktan sonra kasaların yanındaki müşteri hizmetlerinden hayvanınızın kullanma talimatını ve garanti belgenizi kaşeletmeniz gerekmekte.

Vay be.Böyle olsaydı ne de enteresan olurdu değil mi ? =))))))))


Kurban Bayramınız şimdiden Mübarek Olsun =)))))

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..