Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '14

 
Kategori
TV Programları
 

Kurt Seyit ve Şura ekranlara veda ediyor!

Kurt Seyit ve Şura ekranlara veda ediyor!
 

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah' ın paylaştığı ve Star tv' de yayınlanan bazı kesimlere göre yüzyılın en büyük aşk hikayesini anlatan Kurt Seyit ve şura ekranlara veda ediyor. Zaten kim izliyordu bu diziyi onu da merak etmiyor değilim hani ama sanırım bayan izleyici kitlesi oldukça fazla bu dizinin. Ama görüldüğü üzere değil Kıvanç Tatlıtuğ kim olur ise olsun eğer senaryo sıkıcı ise ve hele hele üç saati aşan bir saat dilimi içerisinde yayınlanıyor ise bir dizi sabır taşı olsa çatlar insan da izlemez onu.

Bir de Farah Zeynep Abdullah ile Kıvanç Tatlıtuğ' un birbirleri ile olan uyumsuzluğu da eklenince senaryonun can sıkıcı durağanlığına izleyicinin de tepkisi gecikmiyor elbet. Bunu anlamak için ne müneccim olmaya ne de Yüksel Aytuğ olmaya gerek var. Görünen köy kılavuz istemezmiş. Senaryo hem yurt dışında geçiyor hem sıkıcı ve durgun bir anlatımı var hikayenin. Durum böyle olunca da reytinglerde Seksenler dizisinin bile gerisinde kalabiliyor izlenme oranı açısından.

Neredeyse dudak uçuklatan bir rakam ile bölüm başı maliyeti bir milyon Türk Lirası' nı bulan bayanların çok sevdiği ama erkeklerin bir türlü sevemediği Star' ın geçen yılki iddialı yapımlarından olan Kurt Seyit ve Şura 2015' i göremeden ekranlara veda edecek. İlgililere, ilgilenenlere duyurulur. Duyanlar da duymayanlara duyursun.

Sevgiyle... 

 
Toplam blog
: 106
: 1391
Kayıt tarihi
: 13.02.08
 
 

1976 Adana doğumluyum. Cumhuriyet Üniversitesi İşletmecilik bölümü mezunuyum. Evliyim. Adem Hamza..