Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Haziran '12

 
Kategori
Siyaset
 

Kürtaj- kürtaj deyip beni çileden çıkarmayın!

Kürtaj- kürtaj deyip beni çileden çıkarmayın!
 

 

Sayın Başbakan Sizin T.C Başbakanı kimliğinize saygım vardır. Ama bir kadın olarak bir erkekle kürtaj konusunu konuşmak zorunda değilim. Niye bu açıklama, kadınların belinden size ne, siz doktor musunuz, yoksa doğum kontrol uzmanı mısınız? Yok mu ülkemizde bu konuların uzmanları yoksa.

Başbakan 'kürtaj' açıklamasını yaparken kadınların birçoğundan alkış geliyordu. Peki siz ne diye herşeyi alkışlıyorsunuz hanımlar,  bir erkeğe belinizle ilgili konuşmaları yaparken alkışlarınızın gitmesi neyin nesi! . Ayıp ayıp, çekinmeden alkışladığınız  kürtaj konusu, çoğunuzun kocanızla bile konuşmaya çekindiğiniz belinizdi! ve şimdi tüm erkeklerin ve dünyanın dilinde. Dış basındaki haberlerden biri de aynen şudur:

''Başbakan Türk kadınlarının ...'nın bekçisidir'' buna benzer haberlerde bahsi geçen Türk kadınlarının içinde siz de yer alıyorsunuz.. Başbakan'ın işi kadınların beli değildir, bu konuları konunun uzmanlarına bırakmalıdır. Alkışlayıp durmayın herşeyi!

Emine Hanım bir açıklama yapsın, bir kadın olarak, kendisi de mahremi gündeme taşınmış bir kadındır . . . bize çevresindeki erkeklerle kürtaj konusunu konuşurken duyduğu gizli çekinmeyi  paylaşsın istiyorum, çünkü gündem 'kürtaj' ve herkes kadın erkek demeden kürtajı konuşuyor, yani en ''ar'' dediğimiz kadınların bellerini.

Kürtaj konusunun  mahremiyetine inandığımız ve bu konu üzerine konuşmaya da "AR" ettiğimiz meseledir.!!!!

El insaf artık el insaf! 

Üniter yapımız kırmızı sinyal veriyor!  memleket meseleleri unutulmuş.
Ne enflasyon ne memura yapılan zam ne şehit haberleri ne anayasa, ne THY'ndan çıkarılan insanlarımız hiç kimsenin dilinde değil, yazılı ve görsel medya, haber siteleri de dahil olmak üzere herkes diline dolamış bi kürtaj gidiyor, gündem değişikliği de aynen tıkır yıkır işliyor.
  
Tüm bunlar insanı çileden çıkarıyor!
 
Toplam blog
: 66
: 2377
Kayıt tarihi
: 20.12.11
 
 

Doğum Yeri: Adana-Saimbeyli 1975, Yaşadığı İl: Ankara, İlgi Alanı: Ankara Gündemi ..