Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '12

 
Kategori
Güncel
 

Kürtaj

Başbakanın söylediği ''Kürtaj cinayettir'' lafı patlak verdi. Hani fakir olan insanların düzünelerce çocuk yaptığını biliyoruz . Günah olmasın diye doğuruyorlar, aldırmıyorlar. Bazı kadınlarımızsa fakirlikten bakamayacak olsa da aldıramıyor ama zengin durumu çok iyi insanlar keyfe çocuklarını öldürüyorlar neden bu lafa gocuynuyorlar anlamıyorum. Zaten en çok bu dünya da kendilerini suçlu hissedenler savunmaya geçiyor.

Bana göre de her çocuk eğer ki keyfi aldırılıyorsa suç sayılmalı. 18 yaşının altındaki kız çocuklarının hamile kalması suç sayılsın. İzin verilmesin önüne geçilsin. Milletimizin çocuğuna sahip çıkıyoruz ama bizimkiler anlamıyor. Başka ülkelerde kadınlar kısırlaştırılıyor. Fazla çocuk doğurmasınlar diye annelikten yoksunlaştırılıyorlar. Neden bunlara sesinizi yükseltmiyorsunuz? Hangi insan bi başkasının rızası olmadan kısırlaştırılabilir? Bunlar olurken ülkemizde çocuklar ölmesin diye deyilen bi laf dokunuyor insanlara.

Şimdi araştırılsın da başka ülkelere sesimiz yetsin kimse kimseyi kısırlaştıramaz isteği dahilinde cahillik. İnsanlar konuşsunlar ama biraz da bu konular da yorum yapsınlar!

 
Toplam blog
: 40
: 729
Kayıt tarihi
: 02.12.11
 
 

İçten, samimiyet abidesi, dobra, pratik fikirli :) ..