Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '15

 
Kategori
TV Programları
 

Kurtlar Vadisi dizisi torunlarıma emanet

Kurtlar Vadisi dizisi torunlarıma emanet
 

Kurtlar Vadisi hakkında bilgisi olmayan var mı? Diziyle doğanlar şimdi 12 yaşında yani dizi fenomen oldu. Dizinin bu kadar tutulmasında ki nedenler saymakla bitmez. Öncelikle erkek dizisi olması nedeni ile televizyon kumandasının erkeklerin eline geçmesine sebep oluyor, bol bol siyasi hareket var, suikastlar, bombalar, terör örgütleri…. Daha neler neler! Dizinin içeriği ne diye saymak kadar zor bir şey yok, kaotik bir senaryo.

12 senedir süren dizinin bitişini beklemek ve bitti, bitecek haberlerini yapmak olmazsa olmazımız oldu. Yine bir haber çıktı ve “Kurtlar Vadisi bitiyor, Polat Alemdar yoruldu!” başlıkları atılırken Pana Film yalan haber yazısını basın bildirisi olarak bizlere iletti. 250 bölümdür ekranlarda olan güzelim dizisinin bitecek haberlerine kızmış olmalılar ki “dizinin final yapması söz konusu değildir! Kamuoyuna duyurulur!” açıklaması ile son noktayı koydular.

Yerine yeni dizi yayına alınacağı söylentilerinin asılsızlığı da böylece sonuçlanmış oldu. Kurtlar Vadisi dizisinin yerini doldurmak mümkün değil, Polat ölmez! Ne de olsa bir dizi tutumu sonunu getirmek Türkiye için oldukça zordur. Ne seyirci vazgeçer, ne yapım firması ne de kanallar, önce dizinin posasını bir güzel çıkartırız sonra her konuda senaryo geri dönüşlerini patlatırız, ölen dirilir, dirilen ölür, komadaki ile cennetteki yer değiştirir hatta yeni bir yüz ile karşımıza çıkar. Bu konuda Amerika ile yarışırız, inanın ki at başı bir yarış söz konusudur.

Polat Alemdar gibi güçlü bir karakterin ekranlarda ölmesi imkansız! Senarist öldürse, seyirci inanmaz diyelim ki seyirci inandı hemen cenaze töreni düzenleriz, sala verdirir, namaz kıldırırız bir de mezar hazırladık mı işler tamam, arkasından Mevlud okutur, yas ilan eder seneyi devriyelerini asla unutamayız. Amman Ece ER, şimdi abarttın diyenlere “hatırlayın” derim, bunlar yaşandı!

Evire- çevire dönen senaryoda uzatmaları oynamak söz konusu bile değil. Hiç düşündünüz mü, eğer Polat Alemdar ölürse ne olur Türkiye ve dünyanın hali? Ben çok köklü bir çözüm biliyorum, sizlerle paylaşınca eminim siz de aynı kanaatte varacaksınız: Necati Şaşmaz’ın oğlu Ali Nadir’in veliaht prensliğinin açıklanmasını bekliyorum. Ne de olsa hanedan düzeninin pek bir popüler olduğu şu devirde yapılabilecek en akıllı çözüm “Kurtlar Vadisi” için bu durumdur. Hiç bitmesin “Kurtlar Vadisi” dizisi, ben diziyi torunlarıma miras bırakmak istiyorum.

Hayatta mirasınızın kalıcı olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..