Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '09

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Kurtlar Vadisi oyuncusu Zeki, Mersin'e gelecek

Kurtlar Vadisi oyuncusu Zeki, Mersin'e gelecek
 

Mersinli oyuncu Gökhan Çelebi(Zeki)


Mersin'li sanatçılar, tüm ulusumuzda yüzümüzü ağartmaya devam ediyorlar.İşte bunlardan bir kaçı Bedii Şaraplı, Semra Türel, Cem Erman şimdilerde ise Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncularından Gökhan Çelebi, Çelebi hayranları için sevindirici bir haber Mersin'li sanatsever ve hayranları ile önüüzdeki günlerde hasret giderecekler işte konu ile ilgili haber:

Kurtlar Vadisi dizisinde Zeki rolü ile oynayan Gökhan Çelebi Mersinli.

Yıllarca Mersin Büyükşehir Tiyatrosuna emek veren ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu kurucularından Gökhan Çelebi Kurtlar Vadisi dizisindeki Zeki rolü ile tüm Mersinli hayranlarını Kurtlar Vadisi dizisine izlemeye bir başka yoğunlaştırıyor. Mersinli sanatçının önümüzdeki günlerde Mersinli sevenleriyle buluşmak üzere Mersin’e geleceği biliniyor. Yıların tiyatro sanatçısı, memleketi Mersin’nin her fırsatta reklâmını yapıyor.

Ünlü tiyatro sanatçısı oynadığı rol ile ve ekip arkadaşları içinde hep Mersin’den bahsederek adeta Mersin’in turizm elçisi gibi Mersin’i tanıtıyor. Her fırsatta Mersin’i dile getiriyor ve Mersin’e olan sevdasını yayıyor.

Mersin'li hemşerileri yılarca İstanbul’da olan Gökhan Çelebi’nin, hasretiyle, onun sanatına, sesine hasret içinde yaşıyorlar.

Çocukluk nerde geçmişse orası çok güzel ve unutulamaz, oranın hasretiyle yaşar insan. Çelebi’de Mersin hasreti ile yaşıyor olsa gerek.

Mersinli tiyatro ve sinema sanatçısı Gökhan Çelebi her platformda Mersinli olduğunu ve bununla gurur duyduğunu ifade ediyor. Yıllarca Mersin sahnelerinin tozunu yutmuş ve bir çok sahnelenen oyunda yer almış ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu kurucuları arasında yer almış. Değerli bir sanatçımız olan Çelebi bu aralar Kurtlar Vadisi dizisinde Zeki rolü ile ününe ün katıyor.

Her bayramda ve özel günlerde Mersin’e gelen Gökhan Çelebi, Kültür ve Turizm açısından Mersin ilimizin İstanbul’daki tanıtım elçisi durumunda. Bu anlamda ilimizin tanıtımına ve gelişimine Mersin İlimize sahip çıkıp, reklâmını iyi yapıyor.
Haydi bakalım kolay gelsin, Mersinli ve diğer tüm Türkiyeli sanatçılara selam olsun...

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..