Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Kasım '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kurtlar Vadisi Pusu sevenlerine müjde!

Kurtlar Vadisi Pusu sevenlerine müjde!
 

Kurtlar Vadisi sevenlere müjdeli haber. Yeni bölümlerin çekimleri Kasım ayı içinde başlayacağı ve yeni bölümlerinin gösterimi 2017'in ilk aylarında ekranlarda olacağı bildirildi.

Kurtlar Vadisi ile ilgili haberlerin ve tartışmaların ardı arkası kesilmiyor. Şu günlerde 360 Tv'de eski bölümlerin gösterimi devam ediyor.

Necati Şaşmaz hakkında son günlerde yapılan asılsız haberlere bir yenisi daha eklendi. Pana Film, kasıtlı ve sistematik hale gelen haberlere yönelik bir açıklama yayınladı.


PANA FİLMDEN ASILSIZ HABERLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Bazı internet sitelerinde Pana Film Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurtlar Vadisi Pusu’nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz hakkında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonuna yönelik haberler yayınlanmıştır.

Söz konusu haberlerde, Necati Şaşmaz’ın resepsiyona çağrılmadığı iddia edilmekte ve birtakım asılsız iddialarda bulunulmaktadır.

Sayın Necati Şaşmaz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna, Cumhurbaşkanlığı yetkilileri tarafından telefonla bizzat aranarak davet edilmiş ancak daha önceden planlanan bir yurtdışı gezisinde olduğu için katılamamıştır.

Bu durum Cumhurbaşkanlığı yetkililerine de bildirilmiştir.

Hal böyle iken, bu haberleri, Sayın Necati Şaşmaz hakkında son günlerde sistematik bir şekilde yürütülen karalama kampanyasının bir devamı olarak değerlendiriyoruz.

Bu tür asılsız haberlere imza atan internet siteleri hakkında yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın…

Saygılarımızla…

PANA FİLM

 

21 Ekim de de bazı basın organlarında çıkan haber ile ilgili bir açıklama yapmıştır. Pana Film bir açıklama yapmıştı. İşte o açıklama:

cvtorbhxyaek22

Birkaç gün önce (27 Ekim 2016) vadi ile ilgili müjdeli haber yayınlandı:

Tüm VADİ severlere duyurulur #necatisasmaz #PolatAlemdar #kurtlarvadisipusu #kurtlarvadisi #kurtlarvadisidarbe Başlığı altında aşağıdaki duyuru yayınlandı:

cvz2kimwcaagl3c

Kurtlar Vadisi Pusu'nun (bir değişiklik olmaz ise) yeni konsepti belli oldu: KURTLAR VADİSİ DARBE:

cvzrtjuw8aepp8x

Necati Şaşmaz'ın "Polat Alemdar" karakterini canlandırdığı dizi merakla bekleniyor ve sevenleri tarafından heyecanla takip ediliyor. Necati Şaşmaz önümüzdeki günlerde dizi ile ilgili bir basın toplantısı yapacağı, resmi açıklamalarda bulunacağı söyleniyor. Dizinin yeni yılda hangi kanalda yayınlanacağını da net olarak ilk ağızdan öğreneceğiz.

cvdwklxxyaaoxpw

2017 yılında yeni başlayacak yeni vadinin 'Kurtlar Vadisi Darbe' konsepti altında başarılı olması dileklerimizle...

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..