Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kurtlar Vadisi Pusu'ya Kördüğüm çalımı!

Kurtlar Vadisi Pusu'ya Kördüğüm çalımı!
 

Ülkemizde yayın yapan kanallarda yayınlanan birçok dizinin ömrü kısa sürmek ile tadında bırakmak arasında bulunan bir çizgide son buluyor. Yani ya erkenden sona eriyor ya da sıkmaya başladığı için tadında bırakıldığı iddiası ile bitiriliyor.

Ama şu an yayınlanan diziler arasında yer alan 2 yapım bu duruma hiç uymuyor. Bir tanesi Kanal D ekranlarında başlayan ve 10.yılının içerisinde yer alan Arka Sokaklar. Bir diğeri ise 2003'ten beri ekranda olan, birkaç defa isim değiştirerek ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu!

Polat reisin bir türlü ölmediği ve ülkedeki bütün figüranları vurarak öldürdüğü Kurtlar Vadisi Pusu perşembe akşamlarındaki hegamonyasını reyting anlamında sürdürüyor. Ancak bu hegamonyayı sorgulatan ve tehlike çanlarının çalmasına neden bir gelişme geçtiğimiz perşembe akşamı yaşandı.

15.bölümü yayınlanan ve FOX ekranlarında gördüğümüz Kördüğüm dizisi AB grubunda Kurtlar Vadisi Pusu'yu hızlı şekilde sollayarak AB grubunda liderliği kapıverdi.

Kördüğüm AB grubunda 4.42 reyting ve 12.75 share ile liderliği devraldı. Kurtlar Vadisi Pusu ise 3.62 reyting ve 10.02 share ile 5.sırada yer alabildi.

Ee izleyici Polat efendinin ölümsüzlüğünden sıkılarak Ali Nejat'ın gelgitleri ile ilgilenmeyi tercih etti demek ki.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaristleri reyting sıralamasını gördü ise, önümüzdeki bölümlerde Polat'ın başına yeni bir bela getirebilirler. Bir 3-4 bölüm esrarengiz şekilde giderse reytingler düzelebilir belki.

Allah herkese Polat Alemdar ölümsüzlüğü versin diyeceğim ama günaha girmeyelim şimdi.

Kördüğüm'e yürekten tebrikler.

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..