Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '11

 
Kategori
Deneme
 

Kurtlar vadisi

Kurtlar vadisi
 

Bakarsın kameraların karşısında vatan ve millet nutukları atarlar. Sonra kalkıp makam arabasıyla çocuğunu kreşe götürürler ya da o makam arabasının koltukarında sevgilisiyle sevişirler. Babasının malı gibi devletin arabasını kullanırlar sonra utanmadan gökyüzüne bakıp cennet hayelleri kurarlar. Cehennem azabı yaşayan milletin karşısında konuşurlar. Söylersin ne adam be! Ülke bu insanların sayesinde yücelir diye düşünürsün oysa onlar makam arabasının gazına basarlar da basarlar. Direksiyonu halka çevirirler yetim ezerler, öksüz ezerler ve kendi çocuğunu özel okula böylece yetiştirirler. Saat onlar için çalışır. Akrep ve yelkovan milletin sırtından geçinenler için çalar. Vakit tamam. Vatan ve millet naraları atarlar. Sonra gider en lüks gazinoda göbek atarlar. Eğlenir eğlenir sonra makam arabasına binerler, bu yetmez halkın sırtına binerler, bu şekilde yaşarlar yaşarlar. Bunu vatan ve millet için yaparlar. Çünkü vatanın asıl sahibi kendilerini sayarlar. Yaşamaları bir milletin bekası için gereklidir. Bu yüzden asalak gibi yaşarlar. 

Askerler ölür yığılır toprağa cesetleri. Dağlaşır bedenleri. İşte bazı insanlar cesetlerin üzerinde parlarlar. Savaş tellalığı yaparlar. Apoletleri ışıldar. Birileri ölür birileri yaşar. Güzel kıyafetler içinde, İngiliz kumaşı içinde asil ve soylu insanlar halkın üzerinde bir yıldız gibi parıldarlar. Ölüm en çok bunların işlerine yarar.
Makam arabalarının içinde kurbağalar. Öpüldükçe daha bir şımarırlar. Böyle insanların yanında yapışkan dudaklar var. 

Hiyerarşinin en zirvesinde aslan gibi insanlar yaşarlar. Kükrerler, bağırırlar, saldırırlar, canavarlaşırlar. Hiyerarşinin en dibinde ise koyun gibi kuzu gibi manda gibi insanlar kan ve gözyaşı içinde otlanıp dururlar. Salya sümük bir hayat yaşarlar. Aslan gibi insanlar kurdukları mahkemelerde her koyunu kendi bacağından asarlar. Saat gece yarısını gösterdiğinde idam sehpalarını kurarlar. Asarlar, keserler sözüm ona dünyayı kurtarırlar. Bazen peygamber, bazen kral, bazen general, bazen şeyh, bazen lider olurlar. Kendilerine bu şekilde kılıf bulup kurban ararlar. 

Koyunların ülkesinde kurt postuyla hüküm sürerler. Kurt kanunlarıyla beslenirler. Bazen çakal, bazen kurt, bazen aslan kesilirler. Allah' a dua ederler. Otlar büyüsün koyunlar semizleşsin diye. Başkalarına diş geçirebildikleri sürece şirin görünürler. Diş geçiremediklerine her türlü işkenceyi edebilirler. 

Kurtlar Vadisi'nde sürek avına çıkarlar. Yakaladıklarını kutsal bir dava uğruna sunaklara yatırırlar. Kan dökerken gökyüzüne karşı ulurlar. 

Yaşamayı en çok onlar hak ederler. Bu sebeple yaşamak için öldürürler. Giderler Alevilere saldırırlar. Sonra gidip bir Sünni köyünü yerle bir ederler. Yakarlar, yıkarlar Türkiye'de puslu bir hava yaratırlar. Kurtlar sisli havayı sever. Çünkü kimseye görünmeden kirli ve kanlı emellerini gerçekleştirirler. Kurt gibi insanlar kuzu gibi halkı sen Alevi'sin sen Sünni'sin deyip güderler. Önce otelin içindekileri kurşuna dizerler, sonra o oteli ateşe verirler. Bununla yetinmeyip köy basarlar, katliam yaparlar. Halkı boynuz dövüşene tutuştururlar. 

 
Toplam blog
: 44
: 575
Kayıt tarihi
: 19.03.11
 
 

Yüreğimin ve beynimin tavanında buluyorum, tozlu mısraları. Aklım bir çatı katı. Gözlerim yıldızlarl..