Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Aralık '10

 
Kategori
Güncel
 

Kürtleri partisi BDP olamaz!

Kürtleri partisi BDP olamaz!
 

Teröristbaşının emrettiklerini yapmakla, ne zamana kadar ayakta duracaklarını zann'ediyorlar bilmiyo


BDP'lilerin, son günlerde dile getirmeye başladıkları söylemler içerisinde, Memleket(imiz) ve Millet(imiz)için cidden çok tehlikeli talepler var.

Anlaşılan BDP'liler, bu milletin partisi değil de; kürtlerin çok küçük bir kesiminin bile temsilcisi olamıyacak bu gidişle. tehdit ve baskı ile aldıklaı o ''OY(LARI)'' bile alamıyacak hâle gelirse birgün, hiç şaşırmayacağım.

Teröristbaşının emrettiklerini yapmakla, ne zamana kadar ayakta duracaklarını zann'ediyorlar bilmiyorum?

Kanaatime göre bu, daha fazla uzun sürmez gibi geliyor bana.

Çünkü doğu ve güneydoğudaki, korkutarak ve tehditle saflarına çektikleri bu insanla arasında; Devletin onlar için son yıllarda yaptıklarını görecek, sağduyulu ve hakperest insan sayısının hayli fazla olduğuna inanıyorum.

Daha çok geç olmadan, Türkiye'de olduklarını hatırlamalı BDP'liler...

Dış güçlerin ve İçerdeki uzantılarının piyonu olmaktan kurtulmalıla BDP'liler. Türkiye'den bir karış toprak koparamıyacaklarını artık anlamalı, Türkiye'nin bir partisi olduklarını hatırlamalı ve ona göre hareket ederek, toplumun diğer katmanlarına hitap'edebilmeyi denemeliler.

Tavsiye ederim; Bayrağa ve Vatanımızın bölünmezliğine olan inançlarını sık sık dile getirirler'se, daha geniş kitlelerin sempatisini kazanıp, kendilerine destekçi bulma imkânını yakalayabileceklerine inanıyorum.

Tabii bunun için samîmi, yeni siyasetler geliştirmeliler... Sadece Kürtlerin, marjinal küçük bir kesimine yönelik siyasetlerle değil, kürtlerin bütününe ve kendilerine destek veren ve vemeye hazır diğer kesimlere yönelik de siyaset yapmalılar...

Yoksa bu gidişle BDP, Kürtlerin az bir kesiminin dahi partisi olamaz!

İşlerine gelirse tabi ki!..

Kendileri bilir!

Kalın sağlıcakla

Hasan Hüseyin Nâtık
İSTANBUL

 
Toplam blog
: 19
: 601
Kayıt tarihi
: 25.12.07
 
 

21.01.1981'de Dünya ve ahiret arkadaşlığı için, kıymetli eşim'le evlendik. Rabb'im(iz)'in Lutf'u ..